NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Επιχειρηματικά μυστήρια

The Unkeeper: Επιχειρηματικά μυστήρια

Ο Θάνος Βλαχόπουλος αποχωρεί μετά από πολυετή παρουσία σε επιτελικούς ρόλους και πολύτιμη συνεισφορά από τη MullenLowe Athens. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα λέμε εμείς. Ο στυλοβάτης της εταιρείας, έχουν περάσει από εκεί Βερνίκες - Μορίδες και Τρύφωνες και τόσοι άλλοι και ήρθε ο ΟΠΑΠατζής. Επιχειρηματικά μυστήρια.

Ήρθε η κρίση με τη Μήδεια και κρέμασε τον ΔΕΔΔΗΕ στα πεύκα και προκηρύσσει διαγωνισμό επικοινωνίας ύψους 300.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ (372.000 με ΦΠΑ) για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στη διαχείριση σημαντικών θεμάτων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Γραφείο Διοίκησης. Και η Μελίνα;

Αυτό ο διαγωνισμός του Κτηματολογίου είναι η απόδειξη της ελληνικής πραγματικότητας στους δημόσιους διαγωνισμούς. Γιατί; Παράταση πήρε, όπως ανακοίνωσε, πάλι ο διαγωνισμός με κονδύλι 500.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Προς επίρρωση να αναφέρουμε ότι πριν λίγες ημέρες παράταση δόθηκε από το Ελληνικό Κτηματολόγιο και στο spec με budget 345.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) με αντικείμενο ενέργειες προβολής και ενημέρωσης για το έργο «Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών, για τη βελτίωση της λειτουργίας και προσαρμογή των πληροφοριακών συστημάτων διάθεσης χωρικών στοιχείων του Ελληνικού Κτηματολογίου στις επιταγές της Οδηγίας Inspire».

Πάμε τώρα σε άλλους διαγωνισμούς διότι η Κοινωνία της Πληροφορίας, προκήρυξε τρεις νέους διαγωνισμούς, για συμβουλευτικές υπηρεσίες. Αυτές αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης, τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημοσίου και την αναβάθμιση της Διαύγειας. Οι προϋπολογισμοί για το κάθε έργο, κυμαίνονται στο 1 εκατ. ευρώ περίπου, και συγκεκριμένα 947.360, 1.022.528 και 1.295.800.

Υπερήφανοι. Η Σάγια Τσαουσίδου είναι η νέα Πρόεδρος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, η οποία είναι επίσης Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της AEJ. Με απόλυτη πλειοψηφία οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί της από όλα τα τμήματα την εξέλεξαν ως την νέα διεθνή Πρόεδρο με διετή θητεία.

Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται γυναίκα Ελληνίδα σε αυτή τη θέση. Επίσης, άλλα δύο μέλη του Ελληνικού Τμήματος της AEJ εξελέγησαν στην Ελεγκτική Επιτροπή, ο κ. Λάμπρος Ρόδης και στην Επιτροπή Διαιτησίας, ο κ. Παναγιώτης Σφαέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος και αρθρογράφος κ. Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, εκ των συνιδρυτών του ελληνικού τμήματος, θήτευσε με επιτυχία στην θέση του Προέδρου της διεθνούς Ένωσης για έξι χρόνια.

Να το πούμε, η μεταμεσονύκτια εκπομπή της ΕΡΤ "Εκείνος και ο Άλλος" μας αρέσει πάρα πολύ. Ένας από τους πολλούς λόγους είναι ότι οι παρουσιαστές, Βαμβακάρης και Γιαννούτσος, γνωρίζουν πολύ καλά το ρεπορτάζ και σέβονται τους προσκεκλημένους από τους οποίους βγάζουν πάντα ειδήσεις.

Το ραδιόφωνο του Mad 106.2 με 21,2% έρχεται πρώτο στα νεανικά κοινά, στα οποία βέβαια κυριαρχούν τα μουσικά. Οι ενημερωτικοί πάνε περίπατο. Στο μεταξύ με τον νέο νόμο για τα ΜΜΕ το υπάρχον καθεστώς αδειοδότησης των Ρ/Δ σταθμών πάει ως το 2023. Ναι σωστά σκεφτήκατε οι Ρ/Δ σταθμοί των Αθηνών αλλά κα της περιφέρειας δεν έχουν πάρει πότε άδεια νόμιμης λειτουργίας. Υπεύθυνο το κράτος (ΕΣΡ).

Πώς σας φαίνεται σε ένα σήριαλ την παραγωγή τους τίτλους να αναγράφεται όχι το όνομα της εταιρείας, αλλά του ιδιοκτήτη της; Επιχειρηματικά μυστήρια.

Ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών για την Τουρκία και τον Ερντογάν. Πώς γίνεται οι ίδιες ειδήσεις να παρουσιάζονται τόσο διαφορετικές από SKAI – OPEN – ΕΡΤ; Νομίζω ότι γινόμαστε αντιληπτοί γιατί συμβαίνει αυτό. Επιχειρηματικά μυστήρια.

Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο EURONEWS μάθαμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός δεν πάει καλά. Ήταν ένα αντίπαλο δέος στα αμερικάνικα δίκτυα. Άτιμη πανδημία. Στην Ελλάδα βέβαια ακόμη μία φορά τα κάναμε μαντάρα με τις συχνότητες και την ΕΡΤ και ο σταθμός εκπέμπει μέσω NOVA + COSMOTE! Επιχειρηματικά ευρωπαϊκά μυστήρια.

Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ο Κώστας Ψωμιάδης. Σοκ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr