NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα υπηρεσία της Amazon εντοπίζει ελαττώματα σε προϊόντα μέσω μηχανικής όρασης

Νέα υπηρεσία της Amazon εντοπίζει ελαττώματα σε προϊόντα μέσω μηχανικής όρασης

Η Amazon ανακοίνωσε τη διάθεση του Amazon Lookout for Vision, μιας υπηρεσίας cloud που αναλύει εικόνες χρησιμοποιώντας μηχανική όραση για να εντοπίσει ελαττώματα σε προϊόντα.

Η Amazon λέει ότι το Lookout for Vision, το οποίο είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες περιοχές του Amazon Web Services (AWS) μέσω της κονσόλας AWS και υποστηρικτικών συνεργατών, είναι σε θέση να εκπαιδεύσει ένα μοντέλο AI χρησιμοποιώντας έως και 30 βασικές εικόνες.

Το Lookout for Vision στοχεύει στην καταπολέμηση των σχετικών προβλημάτων κάνοντας χρήση τεχνητής νοημοσύνης, εντοπίζοντας ελαττώματα κατασκευής και παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων ρωγμών, βαθουλωμάτων, λανθασμένου χρωματισμού και ακανόνιστου σχήματος.

Η υπηρεσία μπορεί να επεξεργαστεί χιλιάδες εικόνες την ώρα και δεν απαιτεί εκ των προτέρων δέσμευση ή ελάχιστο τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι πελάτες πληρώνουν ανά ώρα χρήσης για να εκπαιδεύσουν το μοντέλο και να εντοπίσουν ανωμαλίες ή ελαττώματα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία.

Μετά την ανάλυση των δεδομένων, το Lookout for Vision αναφέρει εικόνες που διαφέρουν, ενώ είναι αρκετά εξελιγμένο για να διατηρεί την ακρίβεια με διακυμάνσεις στη γωνία της κάμερας, τη στάση και τον φωτισμό που προκύπτουν από αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας.

Οι πελάτες της εταιρείας που χρησιμοποιούν το Lookout for Vision περιλαμβάνουν τις GE Healthcare, Basler και Dafgards με έδρα τη Σουηδία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr