NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Neat & Proper: Ο digital συνεργάτης που έχει ανάγκη η επιχείρησή σου

Neat & Proper: Ο digital συνεργάτης που έχει ανάγκη η επιχείρησή σου

Όταν ξεκινάς με έναν στόχο, απώτερος σκοπός πάντα είναι να καταφέρεις να τον πετύχεις, με το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει για τη Neat & Proper, το δυναμικό πλέον Performance Marketing Agency, που παρουσιάζει συνεχόμενη ανοδική πορεία και έχει κερδίσει δικαίως τη θέση του, όχι μόνο στο οικοσύστημα του digital, αλλά και στην καρδιά και την εμπιστοσύνη των πελατών της!

Η Neat & Proper, ξεκίνησε την πορεία της πριν από μόλις 3 χρόνια και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, να ξεχωρίσει όχι μόνο για την συνέπεια και την εξειδίκευση της ομάδας της, αλλά και για τα μετρήσιμα αποτελέσματα που φέρνει στους πελάτες της, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς του digital marketing.

Ανάμεσα στις πολλές και διαφορετικές digital υπηρεσίες που προσφέρει το συγκεκριμένο Performance Agency, διακρίνονται οι εξής:

  • SEO Strategy (για την οποία έχει αποσπάσει και πολλαπλά βραβεία)
  • Digital Campaigns (όπου επίσης έχει κερδίσει βραβεία)
  • Paid Media Optimization
  • Email Marketing Strategy (όπου και εδώ έχει ξεχωρίσει με διάκριση)
  • Social Media Management Services
  • Content Strategy & Creation
  • Web Design & Development

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, είναι το γεγονός ότι η Neat & Proper είναι είναι καθαρόαιμο Performance Digital Agency, που εξειδικεύεται στον τομέα του e-commerce.

Αναρωτιέστε τι σημαίνει ο όρος “εξειδίκευση στο e-commerce”; Πρόκειται για το σύνολο όλων εκείνων των προωθητικών ενεργειών που συνοδεύουν ένα e-shop και οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες της αγοράς, δυναμικά, προκειμένου να αποφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Χάρη στην εξειδίκευση που διαθέτει η Neat & Proper σε αυτή την επιχειρηματική κατηγορία, η γνώση είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτό σημαίνει πως παρέχει απαντήσεις για πολύ περισσότερα ζητήματα που αφορούν τα eshops, που άλλες εταιρείες, ενδεχομένως να μην μπορούσαν να δώσουν.

Επιπλέον, η δουλειά που κάνει η ομάδα είναι πιο λεπτομερειακή, οι εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια (όπως για παράδειγμα Search Engine Optimization, Social Ads, Google Ads, Email marketing, automation, κλπ), επικεντρώνονται στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου και έχουν σαν αποτέλεσμα, να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε σε βάθος τις ανάγκες, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, βάσει μιας προσεκτικά μελετημένης στρατηγικής, η οποία σχεδιάζεται από experts, είναι σε θέση να εκτοξεύσει την κερδοφορία μιας επιχείρησης. Και για του λόγου το αληθές, η Neat & Proper διαθέτει στο ενεργητικό της πολλά και εξαιρετικά πετυχημένα cases πελατών, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Αυτό που κάνει την Neat & Proper να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι προσεγγίζει κάθε νέο πελάτη και κάθε εν δυνάμει συνεργασία με ειλικρίνεια, καθώς θεωρεί την εξειδίκευση το πιο βασικό προαπαιτούμενο για να επιτευχθούν μικροί, αλλά και μεγάλοι στόχοι.

neatproper_adv2.jpg?mtime=20210225132634#asset:248421

H εταιρεία μπορεί να “μεγαλώσε”, να εξελίχθηκε και να απέκτησε στο πελατολόγιο της σημαντικά ονόματα, αλλά συνειδητά δεν έφυγε ποτέ από τις βασικές αρχές της. Παραμένει ένα boutique performance digital agency, με εξειδίκευση στο e-commerce όπως είχε δηλώσει και ο CEO, Γιώργος Γεωργίου σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Επιπλέον, χάρη στις νέες ιδέες, τις νέες προσθήκες και τις καινούριες προοπτικές, δημιουργείται το κατάλληλο “ερέθισμα” στην ομάδα να κοιτάζει μπροστά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σε κάθε account που αναλαμβάνει!

Ο δρόμος από την εμπειρία στις διακρίσεις

Αυτό που κάνει τόσο exciting και συναρπαστική τη δουλειά της ομάδας, είναι η οπτική με την οποία την αντιμετωπίζουν. Άλλωστε κάθε εμπειρία, αποτελεί και μια νέα πρόκληση για την Neat & Proper και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το ίδιο το motto τους “Κάθε νέα μέρα, είναι και μια νέα ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλύτερο για τους πελάτες μας”.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που κατάφερε να φέρει στους πελάτες της, της έδωσαν μια θέση ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα της 10ης Διοργάνωσης των E-volution Awards 2021, καταφέρνοντας με μεγάλη επιτυχία να αποσπάσει 3 νέα βραβεία και να φτάσει πλέον να κατέχει συνολικά 10 βραβεία στο ενεργητικό της!

3 νέες διακρίσεις!

  • Silver Award – Στρατηγική Search Engine Optimization (SEO)- Stark Stores
  • Bronze Award - Best in B2B- Dromeas
  • Bronze Award – Email Marketing – Stark Stores (σε συνεργασία με τη Socital)

Η φιλοσοφία της Neat & Proper

Η Neat & Proper, ως εδραιωμένο πλέον Performance Marketing Agency, έχει μια γενική αρχή, πάνω στην οποία βασίζει κάθε παλιά, αλλά και νέα συνεργασία με τους πελάτες της: Δεν «τάζει» υποσχέσεις, χωρίς να ξέρει πως θα φέρει το πραγματικό αποτέλεσμα και στόχο. Η ομάδα αποτελείται από άτομα που ειδικεύονται σε κάθε τομέα ξεχωριστά.

Άρα, κάθε πελάτης θα έχει πάντα δίπλα του έναν expert για να τον συμβουλεύει για τα επόμενα βήματα εξέλιξης του και θα δημιουργούν μαζί το πλάνο των στόχων. Στη Neat & Proper, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η προσήλωση στους ξεκάθαρους / μετρήσιμους στόχους και η οργανωμένη δουλειά, οδηγεί πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Επιπλέον, αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο agency, μέσα από μια πληθώρα επιλογών, είναι οι πυλώνες/χαρακτηριστικά, πάνω στα οποία βασίζεται όλη η δράση της. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Performance - Πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα στα πάντα. Κάθε πρόταση, υπηρεσία και ενέργεια που πραγματοποιείται, στηρίζεται σε προσεκτικά ορισμένους στόχους, που αποσκοπούν σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
  • Εξειδίκευση και εμπειρία - Πρόκειται για μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών, που γνωρίζουν το αντικείμενό τους, διαθέτουν πραγματική εξειδίκευση και βαθιά γνώση.
  • Επιλεκτικότητα και εξατομίκευση - Εδώ σαφής προτεραιότητα δίνεται αποκλειστικά στον κάθε πελάτη, ώστε να παίρνει τον απαιτούμενο χρόνο που του αναλογεί. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα αναλαμβάνει cases, που όχι μόνο τα πιστεύει, αλλά και όπου εντοπίζονται ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη - Η ομάδα δεν λειτουργεί απρόσωπα, παρέχοντας απλά υπηρεσίες. Βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, για οτιδήποτε κι αν αυτοί χρειαστούν. Στόχος της Neat & Proper, είναι να λειτουργήσει σαν συνεργάτης, σύμβουλος και φίλος για κάθε υποψήφιο πελάτης της, προκειμένου να κάνουν το μέλλον της κάθε επιχείρησης, μια ρεαλιστική πραγματικότητα.

neatproper_adv3.jpg?mtime=20210225132716#asset:248422

Έχοντας καταφέρει από το 2018 να εδραιώσει δυναμικά τη θέση της στον κόσμο του digital marketing με πολλά ενδιαφέροντα cases , όπως fashion, medical, beauty και πολλά ακόμη, δουλεύει ακούραστα με ζήλο και αγάπη για τον κάθε τομέα, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι πρόκειται για ένα performance agency με συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο του.

Γνώρισε καλύτερα την ομάδα της Neat & Proper εδώ και μάθε περισσότερα για τα case studies των πελατών της!

Τέλος, μπορείς να επισκεφθείς τα ολοκαίνουργια γραφεία της εταιρείας, στην οδό Αμπατζόγλου 6, στη Νέα Ιωνία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr