NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Airbnb ετοιμάζεται για μια «σημαντική» ανάκαμψη των ταξιδιών

Η Airbnb ετοιμάζεται για μια «σημαντική» ανάκαμψη των ταξιδιών

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb δήλωσε ότι ετοιμάζεται για μια «σημαντική» ανάκαμψη των ταξιδιών. Ωστόσο, η εταιρεία είπε ότι είναι ακόμη «πολύ νωρίς» για να προβλέψει πώς θα κινηθεί η επιχειρηματική της δραστηριότητα φέτος.

Τα έσοδα της μειώθηκαν κατά 30% πέρυσι στα 3,4 δισ. δολάρια, καθώς οι περιορισμοί για τον Covid-19 εμπόδισαν πολλούς να ταξιδέψουν. Εντούτοις, αυτά ήταν καλύτερα από άλλες ταξιδιωτικές εταιρείες, καθώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητά τους για να ταξιδέψουν σε προορισμούς με παραμονή μεγαλύτερης διάρκειας, όπως οι ιδιωτικές κατοικίες.

Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει ήδη σημειώσει μικρότερη πτώση στα ταξίδια φέτος από ό, τι στους τελευταίους τρεις μήνες του 2020, όταν τα έσοδα μειώθηκαν 22% από έτος σε έτος στα 859 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό ήταν καλύτερο από ό, τι περίμεναν πολλοί αναλυτές, δεδομένων των νέων κρουσμάτων και των lockdown.

«Τα ταξίδια επιστρέφουν και επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία για την ανάκαμψη τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της εταιρείας, Brian Chesky. Ο ίδιος είπε ότι αναμένει πως θα προκύψουν νέες ταξιδιωτικές προτιμήσεις από την πανδημία, που θα ωφελήσουν την εταιρεία του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr