NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Motor Oil: Έκδοση ΚΟΔ έως 200 εκατ. ευρώ μέσω δημόσιας προσφοράς

​Motor Oil: Έκδοση ΚΟΔ έως 200 εκατ. ευρώ μέσω δημόσιας προσφοράς

Την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού έως 200 εκατ. ευρώ, με ελάχιστο ποσό τα 170 εκατ. ευρώ ​μέσω δημόσιας προσφοράς, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Motor Oil στη συνεδρίασή του της 26ης Φεβρουαρίου 2021.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών του στο επενδυτικό κοινό θα διαμορφωθεί κατόπιν λήψης της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι:

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (εφεξής η Εταιρεία), σύμφωνα με τον Ν.3556/2007 και τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014, ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της 26ης Φεβρουαρίου 2021 αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως διακοσίων εκατομμυρίων (200.000.000) Ευρώ, με ελάχιστο ποσό τα εκατόν εβδομήντα εκατομμύρια (170.000.000) Ευρώ (το Ομολογιακό Δάνειο), σύμφωνα με τον Ν. 4548/2018 και τις ισχύουσες διατάξεις του Ν. 3156/2003, τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών του στο επενδυτικό κοινό θα διαμορφωθεί κατόπιν λήψης της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.

Οι ειδικότεροι όροι του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς θα περιληφθούν στο Πρόγραμμα Κοινού Ομολογιακού Δανείου και στο Ενημερωτικό Δελτίο, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα τεθούν στη διάθεση του επενδυτικού κοινού.

Επιπρόσθετα, και στο πλαίσιο της εγκριτικής διαδικασίας του Ενημερωτικού Δελτίου της δημόσιας προσφοράς ομολογιών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρίασή του της 23ης Φεβρουαρίου 2021 ενέκρινε τις επαναδιατυπωμένες οικονομικές καταστάσεις (απλές και ενοποιημένες) του 9μήνου 2020 για τις οποίες ο Ορκωτός Ελεγκτής εξέδωσε τη σχετική Έκθεση Επισκόπησης με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2021. Οι εν λόγω οικονομικές καταστάσεις, με την Έκθεση Επισκόπησης του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ρυθμιζόμενης αγοράς athexgroup.gr και στην εταιρική ιστοσελίδαmoh.gr στην ειδικότερη επιλογή Ενημέρωση Επενδυτών / Χρηματοοικονομική Πληροφόρηση / Τριμηνιαίες Οικονομικές Καταστάσεις.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr