NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Online Marketing Masterclass & Consulting με εισηγητή τον Θέμη Σαρανταένα

Online Marketing Masterclass & Consulting με εισηγητή τον Θέμη Σαρανταένα

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων, Online Marketing Masterclass & Consulting, με εισηγητή τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα θα πραγματοποιηθεί για 8η φορά!

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στο να σας παρέχει πρακτικές συμβουλές και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν από την επόμενη κιόλας μέρα στις επιχειρήσεις σας καθώς και τα κατάλληλα εφόδια για να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρησή σας μέσα από:

 • 4 online πρακτικά μαθήματα Marketing (webinars) και
 • ΔΩΡΟ 1 ώρα εξατομικευμένο Business Consulting

Θεματολογία Live Webinars:

Webinar 1: Αρχές Marketing μιας σύγχρονης Επιχείρησης

Γνωρίστε πώς πρέπει ο σημερινός επιχειρηματίας να δημιουργήσει επιτυχημένες ενέργειες

μάρκετινγκ προσέλκυσης νέων πελατών και διατήρησης των υπαρχόντων!

Στόχος: Η δημιουργία της σωστή βάσης για τον σχεδιασμό μιας στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Webinar 2: Βασικές Αρχές Επικοινωνίας με πελάτες, προμηθευτές & συνεργάτες

Γνωρίστε τα μυστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν: α) να πουλήσετε περισσότερο στους πελάτες σας & β) να κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί

Στόχος: H βελτίωση τεχνικών επικοινωνίας που οδηγεί στο επιτυχημένο χτίσιμο της σχέσης με τους γύρω μας.

Webinar 3: Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων ανάπτυξης τζίρου

Θυμηθείτε πως το μάρκετινγκ μπορεί να φέρει πελάτες στην επιχείρηση, το εάν αυτοί θα αγοράσουν αφορά και τις ικανότητες του επιχειρηματία στην πώληση!

Στόχος: Η βελτίωση των τεχνικών πώλησης με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και της πειθούς σας.

Webinar 4: Τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών στην σύγχρονη επιχείρηση

Γνωρίστε τις βασικές τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών και διαχειριστείτε τους πελάτες σας με επιτυχία!

Στόχος: Η βελτίωση των τεχνικών εξυπηρέτησης με στόχο το χτίσιμο της σχέσης με τους πελάτες και την απόλυτη ικανοποίησή τους!

**To πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε ειδικούς.

Στο τέλος των 4ων webinars πραγματοποιείται μια online εξατομικευμένη συνεδρία consulting με τον σύμβουλο για την εφαρμογή της ύλης στις επιχειρήσεις σας.

Πληροφορίες Webinar:

 • Έναρξη online μαθημάτων: Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021
 • Πότε: Κάθε Τετάρτη
 • Ώρα: 20.00 - 21.30
 • Μέσω: Webinar - live μετάδοση & Q&As
 • Διαθέσιμα videos on demand για 7 ακόμα μέρες από την πρώτη προβολή

Απευθύνεται σε:

 • Επιχειρηματίες
 • Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων
 • Ελεύθερους Επαγγελματίες
 • Managers Επιχειρήσεων
 • Όσοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους

Σημείωση: Μεταξύ των μαθημάτων υπάρχουν επιχειρηματικές ασκήσεις που πρέπει να γίνουν για την επιχείρησή σας, οι οποίες επιβλέπονται από τον σύμβουλο για την ορθότητά τους και δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος συμμετοχής: 300 ευρώ , Early Booking: 150 ευρώ μέχρι 8/3/2021

Δείτε περισσότερα: marketingconsultant.gr.

Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012)

στην Ελλάδα και στην Κύπρο (marketingconsultant.gr & marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 & το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Ακόμα έχει γράψει και εκδώσει 5 βιβλία για το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr