NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Προκήρυξη καλλιτεχνικού διαγωνισμού από την ΟΝΕΧ Neorion Shipyards​

​Προκήρυξη καλλιτεχνικού διαγωνισμού από την ΟΝΕΧ Neorion Shipyards​

Την προκήρυξη καλλιτεχνικού διαγωνισμού για την φιλοτέχνηση της εξωτερικής πλευράς του προσφάτως ανακατασκευασμένου δυτικού τοίχου του Ναυπηγείου Νεωρίου στη Σύρο ανακοίνωσε η ONEX Neorion Shipyards.​

Η ανακοίνωσή έρχεται σε συνέχεια προγενέστερης δημόσιας προσωπικής δέσμευσης του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κου Πάνου Ξενοκώστα.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, οι οποίοι είναι τελειόφοιτοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας καλλιτεχνικής κατεύθυνσης, με σκοπό όχι μόνο την ενθάρρυνση της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και την ανάδειξη άξιων εκπροσώπων της νέας γενιάς καλλιτεχνών και του εγχώριου ταλέντου, μέσω της έμπρακτης υποστήριξης και παροχής των κατάλληλων εφοδίων προς την εκπλήρωση των ονείρων τους και την απαρχή μια επιτυχημένης καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας. Ως καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαΐου 2021. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους, βραβείο και διαδικασία συμμετοχής θα βρείτε στο κείμενο της προκήρυξης στο link onexsyrosshipyards.com/announcement-of-artistic-competition/.

 Προκήρυξη - Αίτηση Συμμετοχής (4.3 MB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr