NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Σεισμός Ελασσόνα: Δωρεάν χρόνος ομιλίας από τις εταιρείες κινητής

Σεισμός Ελασσόνα: Δωρεάν χρόνος ομιλίας από τις εταιρείες κινητής

​Στη στήριξη των συνδρομητών τους που επλήγησαν από τον σεισμό μεγέθους 6,3 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 12:16, 16 χλμ. νότια της Ελασσόνας προχωρούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote και Wind.

Cosmote: δωρεάν 15GB & 1.500 λεπτά ομιλίας για 15 ημέρες

Η COSMOTE προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

  • Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ισχύ από 04/03 έως και τις 18/03/21.
  • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 31/03/21 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

WIND: Δωρεάν επικοινωνία για τους συνδρομητές σε Λάρισα και Ελασσόνα

Η WIND Ελλάς προσφέρει σε όλους τους:

  • πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους
  • κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q

από σήμερα και για εφτά (7) ημέρες, δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά) καθώς και 1.5GB.

Παράλληλα, η WIND σταμάτησε από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι τέλος Μαρτίου.

Τα καταστήματα της WIND στη Λάρισα, στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο είναι στη διάθεση των συνδρομητών, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί επιτόπια παρέμβαση.

Περισσότερες πληροφορίες στο 13800 και στα καταστήματα WIND.

Vodafone: Δωρεάν data και διακοπή διαδικασίας είσπραξης οφειλών

Η Vodafone προσφέρει αυτόματα και δωρεάν από την Πέμπτη 04 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 18 Μαρτίου στους συνδρομητές συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες απεριόριστα data.

Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Επιπλέον, διακόπτεται η διαδικασία τόσο είσπραξης οφειλών όσο και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών, έως και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr