NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ανακοινώθηκε η συνεργασία projectyou και Plan of Business

Ανακοινώθηκε η συνεργασία projectyou και Plan of Business
04_03_2021 | 13:25 04_03_2021 | 14:18
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

​Η projectyou και η Plan of Business ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. Οι δύο εταιρείες θα συνεργάζονται ως προς τη διοργάνωση σεμιναρίων καθώς και στις υπηρεσίες εκπαίδευσης και προετοιμασίας για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics ELA στα επίπεδα EJLog, ESLog, EMLog.

Η projectyou έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001:2015 από την TUV Hellas (TUV Nord) στον τομέα της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης, mentoring και συμβουλευτικής σε θέματα management και επιχειρηματικότητας. Η projectyou είναι εγκεκριμένος από το ΙLME Φορέας Εκπαίδευσης για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Logistics ELA.

Η Plan of Business είναι μια λογιστική - φοροτεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007, με κύρια δραστηριότητα την παροχή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών, συμβουλευτικών – οικονομικών υπηρεσιών, υπηρεσιών Payroll καθώς και υπηρεσιών HRM. Παράλληλα, η Plan of Business διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια, τόσο ανοιχτά όσο και σε in house επίπεδο, καλύπτοντας τις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες.

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν επιτυχώς, προσφέροντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο κοινό: ποιοτική εκπαίδευση σε όλα τα διαθέσιμα αντικείμενα, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα πιστοποιήσεων, σύγχρονα σεμινάρια και webinars που θα καλύπτουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη για κατάρτιση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr