NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Check Point Software επιλέχθηκε από Public Stores & MediaMarkt για λύσεις ασφαλείας

H Check Point Software επιλέχθηκε από Public Stores & MediaMarkt για λύσεις ασφαλείας

H Check Point Software Technologies ενισχύει την ασφάλεια των Public Stores και Media Markt στα σημεία Endpoint και Email Security.

Πιο συγκεκριμένα οι λύσεις περιλαμβάνουν, Phishing Inspection, Sandboxing για τον έλεγχο άγνωστων απειλών (zero day threats) , Anti-Ransomware protection (απειλές κρυπτογράφησης), URL filtering, port protection security και full disk and removable storage encryption.

«Οι δυο μεγάλες αλυσίδες στον χώρο της λιανικής αντιμετώπισαν με επιτυχία τις προκλήσεις του 2020. Η συνεχώς εναλλασσόμενη λειτουργία των καταστημάτων, η απομακρυσμένη εργασία αλλά και η ραγδαία αύξηση των πωλήσεων μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν μερικές από αυτές. Με τις λύσεις ασφάλειας της Check Point, ενισχύεται ακόμη περισσότερο τόσο η ασφάλεια των χρηστών εντός εταιρείας όσο και τον υπαλλήλων που εργάζονται εξ αποστάξεως.

Η επιλογή των λύσεων της Check Point Software τόσο για το Endpoint όσο και για το Email Security πραγματοποιήθηκε μετά από λεπτομερή τεχνική αξιολόγηση, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας αλλά και σημαντική ευκολία στη διαχείριση των 2800+ χρηστών» σημειώνεται σχετικά.

O κ. Γιάννης Γκίκας, Regional Manager, Ελλάδας, Κύπρου, Ρουμανίας & Βουλγαρίας, Check Point Software Technologies, Ltd. δήλωσε σχετικά, «H επιτυχής υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων σε δυο ιδιαίτερα απαιτητικά περιβάλλοντα, συνέβαλε σημαντικά στην στρατηγική ασφάλειας των συγκεκριμένων εταιρειών. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τον όμιλο Olympia είναι κάτι στο οποίο επενδύουμε ως ομάδα καλύπτοντας υπάρχουσες και μελλοντικές ανάγκες και παρέχοντας στον όμιλο τεχνολογίες αιχμής. Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις, τοποθετούν ακόμη υψηλότερα στην ατζέντα τους την προστασία των πληροφοριακών τους συστημάτων, καθώς, οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν αυξηθεί τελευταία, κυρίως λόγω των ραγδαίων αλλαγών που έχει επιφέρει η πανδημία covid-19 και του γεγονός πως η τηλεργασία και οι online αγορές φαίνεται να επικρατούν έναντι της φυσικής παρουσίας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr