NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Eπιχειρηματικότητα και ελληνικές start-up στο Entrepreneurship Unplugged by Envolve στις 10/3​

Eπιχειρηματικότητα και ελληνικές start-up στο Entrepreneurship Unplugged by Envolve στις 10/3​

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το online event του Envolve «Entrepreneurship Unplugged», μια unplugged live συζήτηση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και το ελληνικό start-up οικοσύστημα σε κλίμα afterwork e-drinks.

Στο πρώτο session του event θα συμμετέχουν διακεκριμένοι εκπρόσωποι της start-up σκηνής, μεταξύ των οποίων ο Jimmy Αθανασόπουλους (Πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship), o Γιώργος Δημόπουλος (Partner &Co-Founder, Venture Friends), η Desy Karapchanska (Business Development & Sustainability Advisor, Atraktos/Global Shapers Community, WEF), η Μυλαίδη Στούμπου (Regional Director, Microsoft), Μελίνα Ταπραντζή (Founder, Wise Greece) και η Αλεξάνδρα Χολή (Partner, Metavallon VC) για μια διαδραστική συζήτηση για τον τρόπο που το επιχειρηματικό οικοσύστημα αντιμετώπισε τις προκλήσεις τις πανδημίας του COVID-19.

Στο δεύτερο session, ο Αλέξανδρος Νούσιας (Country Director, Envolve Entrepreneurship) μαζί με νικητές του Envolve Award Greece, μεταξύ των οποίων ο Στέφανος Κατσίμπας (Co-Founder, SendX/MyJobNow), ο Χρήστος Σπαθαράκης (Co-Founder & CEO, Ferryhopper), ο Κωνσταντίνος Στρουμπάκης (Founder & CEO, Apifon) και η Βασιλεία Χατζηστεργίου (Medical Data & Communication Manager, BookingClinic), θα μοιραστούν το ταξίδι τους στην επιχειρηματικότητα αλλά και την εμπειρία τους από το διαγωνισμό του Envolve Award Greece.

Τη live συζήτηση συντονίζει ο Βασίλης Βασιλειάδης, Founder της Vivid Vibes.

Η χαλαρή afterwork διάθεση είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του event.

Οι ομιλητές θα δεχθούν και ερωτήσεις από το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τον σύνδεσμο του event μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/event...

Ο διαγωνισμός του 8ου Envolve Award Greece παραμένει ανοιχτός μέχρι την Τρίτη, 23 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή (https://envolveglobal.org/el/envolve-awards/envolve-award-greece/).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr