NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δεν πάει Δελφούς το φετινό Οικονομικό Φόρουμ - Στο Ζάππειο, σε υβριδική μορφή

Δεν πάει Δελφούς το φετινό Οικονομικό Φόρουμ - Στο Ζάππειο, σε υβριδική μορφή
08_03_2021 | 11:42 08_03_2021 | 11:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Delphi Economic Forum

Παρά την προηγούμενη απόφαση που ήθελε το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών να πραγματοποιείται σε υβριδική μορφή, στους Δελφούς και την Αράχωβα, η απόφαση αυτή αλλάζει, μετά τη σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών.

Σύμφωνα με αυτήν, «όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το φετινό Φόρουμ, είχαμε μια μικρή, αλλά τεκμηριωμένη ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση κανονικότητας. Δυστυχώς, η πανδημία εξακολουθεί να είναι μαζί μας, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τους επόμενους μήνες».

Λόγω αυτού, το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, από την Δευτέρα 10 Μαΐου έως το Σάββατο 15 Μαΐου, σε υβριδική μορφή. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τις διαδικτυακές συνεδρίες, θα φιλοξενηθεί ένας αριθμός επισκεπτών στο Ζάππειο, «ακολουθώντας πάντα αυστηρά τα πιο ενημερωμένα πρωτόκολλα υγείας που ισχύουν».

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, «οι Δελφοί, αυτό το μαγικό μέρος, αποτελεί κεντρικό σημείο της ταυτότητας και της φιλοσοφίας μας. Έχουμε δημιουργήσει έναν τόσο ισχυρό δεσμό με την τοπική κοινότητα τα τελευταία χρόνια, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να την τιμούμε τα επόμενα χρόνια. Έτσι, φέτος, και ελπίζουμε ότι φέτος μόνο, το Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr