NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Τσιν τσιν

The Unkeeper: Τσιν τσιν

Σε ποια διαφημιστική πήγε η Επιθεώρηση Εργασίας; Μια τρομάρα, μη σου πω και δυο τρομάρες, τις πήρανε. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν αυτόκλητοι. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Και το σήριαλ για τους διαγωνισμούς με τα σκουπίδια συνεχίζεται. Γιατί διότι ο EΔΣΝΑ ξεκίνησε νέο spec με το ποσό των 3,9 εκατ. ευρώ. Για την ιστορία, ο ΕΔΣΝΑ είχε προκηρύξει το καλοκαίρι του 2020 ανάλογο διαγωνισμό ύψους 4,8 εκατ. ευρώ που τον προηγούμενο μήνα τον ακύρωσε! Είμαστε μία ευωδιαστή ατμόσφαιρα.

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλης Κωστόπουλος, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ και για περίπου ενάμισι έτος διευθύνων σύμβουλός της. Στις 27 Ιουλίου 2017 ο Βασίλης Κωστόπουλος ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ, έχοντας επικρατήσει σε ανοικτό διαγωνισμό μεταξύ 32 υποψηφίων, καθώς μέτρησε ιδιαίτερα η μακρά του πορεία στον Οργανισμό. Από τη θέση αυτή παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

Σε ποια εταιρεία ξεκινούν διαφήμιση με budget 20 ‘μύρια; Μη βιάζεστε έχουν ανατεθεί ήδη.

Μία ζάλη, ένα μεθύσι δεν το γλυτώνουν οι διαφημιστές και λοιπά επαγγέλματα με τόσους διαγωνισμούς οίνου και μάλιστα σε εποχή πανδημίας. Για πάμε:

  • Η Ένωση Νομικών Προσώπων μεταξύ των Κυρ-Γιάννη ΑΕ, Κτήμα Σιγάλα Οινοποιητική ΑΕ, Κτήμα Σκούρα ΟΑΑΕ, Κτήμα Άλφα ΑΕ και ατομική επιχείρηση Δουλουφάκης Νίκος με επικεφαλής εταίρο την Κυρ-Γιάννη ΑΕ, διενεργεί διαγωνισμό με προϋπολογισμό 188.100 ευρώ.
  • Η Προσωρινή Ένωση Νομικών Προσώπων μεταξύ των Κυρ-Γιάννη ΑΕ και Κτήμα Σιγάλα Οινοποιητική ΑΕ, διενεργεί διαγωνισμό με προϋπολογισμό τα 500.380 ευρώ.
  • Η Ένωση Νομικών Προσώπων με επικεφαλής εταίρο την Πάνος Λαντίδης διενεργεί διαγωνισμό με προϋπολογισμό 407.759 ευρώ.

Και άλλοι 4 νέοι διαγωνισμοί:

  • Η Ευάγγελος Τσάνταλης Α.Ε. διενεργεί διαγωνισμό με προϋπολογισμό 731.607,85 ευρώ για την «προώθηση οίνων ΠΟΠ Ραψάνη και ποικιλιακών σε τρίτες χώρες (Καναδάς, Κίνα)».
  • Η εταιρεία Κτήμα Παυλίδης Α.Ε. διενεργεί διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την «προώθηση οίνων ΠΓΕ Δράμα σε τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα, Ελβετία, Σιγκαπούρη)». Ο προϋπολογισμός σε αυτή την περίπτωση είναι 410.607,65 ευρώ.
  • Η εταιρεία Νίκος Λαζαρίδης ΟΒΓΕ Α.Ε. προκήρυξε διαγωνισμό με προϋπολογισμό 307.568,36 ευρώ για την «προώθηση Οίνων ΠΓΕ Εταιρείας Νίκος Λαζαρίδης ΟΒΓΕ Α.Ε. σε τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Αυστραλία, Ταϊλάνδη)».
  • Η εταιρεία I. Παπαδόπουλος I. Καλαϊτζίδης O.E. (δ.τ. Κτήμα Τέχνη Οίνου) προχωρά και αυτή σε διαγωνισμό με προϋπολογισμό 474.815,49 ευρώ για την «προώθηση οίνων ΠΓΕ Δράμα, ΠΓΕ Μακεδονία και ποικιλιακών σε τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Ελβετία)».

Πάμε και άλλους:

  • Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου, προκηρύσσει δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή Αναδόχων που θα αναλάβουν την υλοποίηση προγράμματος του Εργοδότη, καλούμενο εφεξής «Έργο» και αφορά την υλοποίηση τριετούς Προγράμματος Ενημέρωσης στα Κράτη Μέλη για τους Οίνους ΠΟΠ και ΠΓΕ και για τη λελογισμένη κατανάλωση οίνων και συγκεκριμένα στις χώρες Ελλάδα - Γερμανία». Ο συνολικός προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται σε 5.094.107,30 € συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας Φ.Π.Α.
  • Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.), προκηρύσσει ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή Αναδόχου («Εκτελεστικού Οργανισμού», καλούμενου επίσης και Οργανισμού Εκτέλεσης) για την υλοποίηση του Έργου «Ενημέρωση στα Κράτη Μέλη (Ελλάδα, Γερμανία)» Ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος, όπως εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 1023/239497/ 15.10.2020 Απόφαση Έγκρισης, είναι 544.011,10 € και περιλαμβάνει το σύνολο των δράσεων 390.790,00 €.
  • Η Ένωση Νομικών Προσώπων, με επικεφαλής εταίρο τον Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ. Ο συνολικός προϋπολογισμός του Προγράμματος, όπως εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμό 1048/242171/12.10.2020 Απόφαση Έγκρισης είναι 1.795.159,22 €

Τι γίνεται εκεί στην Think Plus; Κάθε εβδομάδα και ΝΒ;

Κάτι άλλαξε στο ΕΣΡ προς πιο γεροντίστικο. Η συνταξιούχος πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και ο δημοσιογράφος Σωκράτης Τσιχλάς είναι τα δύο νέα μέλη του ΕΣΡ, για τα επόμενα 6 έτη ως τον Φεβρουάριο του 2027.

Έρευνα στα δημοσιογραφικά ασφαλιστικά ταμεία, πραγματοποίησε το Υπουργείο Oικονομικών για εκατομμύρια ευρώ από αγγελιόσημο (εργοδοτική εισφορά), το οποίο αφήνουν ανείσπρακτο για χρόνια στα ταμεία των εργοδοτών, των διαφημιστικών εταιρειών και των γραφείων δημοσίευσης ισολογισμών. Την αποκάλυψη-βόμβα έκανε στη συνεδρίαση του ΔΣ της περασμένης Τρίτης το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Τσαλαπάτης, επισημαίνοντας ότι ο ΕΔΟΕΑΠ και η ΕΣΗΕΑ, ως άμεσοι δικαιούχοι, οφείλουν να προβούν ΑΜΕΣΩΣ σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να μην παραγραφούν.

Νομοσχέδιο ειδικά για το ραδιόφωνο υποσχέθηκε ο υφυπουργός, αρμόδιος για τα ΜΜΕ, Θεόδωρος Λιβάνιος. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε;

Τα αποτελέσματα της ετήσιας μέτρησης για τα ραδιόφωνα ανακοίνωσε η MRB με την Global Link, για το διάστημα από τις 11/02/2020 έως τις 07/02/2021. Τι έδειξαν; Ότι οι μουσικοί σταθμοί κυριαρχούν, τι και αν ζούμε σε εποχή πανδημίας. Βέβαια πρώτος ήρθε ο ΣΚΑΙ, αλλά από εκεί και κάτω κάνουν πάρτι οι μουσικοί. Ο Real έπεται, αλλά αυτός τώρα ακούγεται ότι εξαγοράζεται, μαζί με όλο τον όμιλο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr