NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η PayPal εξαγοράζει ισραηλινή startup, επενδύοντας στα κρυπτονομίσματα

Η PayPal εξαγοράζει ισραηλινή startup, επενδύοντας στα κρυπτονομίσματα

​Η PayPal ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Curv, μια startup που εδρεύει στο Τελ Αβίβ και χρησιμοποιεί μια νέα μορφή κρυπτογράφησης για να προστατεύσει τα κρυπτονομίσματα των πελατών της.

Η συμφωνία είναι το τελευταίο σημάδι των αυξανόμενων φιλοδοξιών γύρω από τα κρυπτονομίσματα για τον κολοσσό των πληρωμών και παρέχει ενδείξεις για τη στρατηγική της PayPal γύρω από την αξιοποίηση του ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Σε ένα δελτίο τύπου μέσω του οποίου ανακοίνωσε τη συμφωνία για την Curv, η PayPal δεν αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους του deal, αλλά πηγή κοντά στην εταιρεία δήλωσε στα διεθνή μέσα ότι «ξοδεύει» περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία είναι η τελευταία σε μια σειρά πρόσφατων εξαγορών για την PayPal, η οποία απέκτησε την υπηρεσία κουπονιών Honey για 4 δισεκατομμύρια δολάρια στα τέλη του 2019 και την υπηρεσία πληρωμών iZettle για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018.

Η συμφωνία για την Curv ξεχωρίζει ως η πρώτη μεγάλη απόκτηση εταιρείας του χώρου των κρυπτονομισμάτων για την PayPal και έρχεται καθώς η εταιρεία ανέφερε αυξημένη ζήτηση για την σχετική υπηρεσία της, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και επιτρέπει στους Αμερικανούς καταναλωτές να αγοράζουν και να πωλούν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr