NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Codebiz 2021: Ο πιο πρωτοποριακός διαγωνισμός που έρχεται για να ενώσει coding και business

Codebiz 2021: Ο πιο πρωτοποριακός διαγωνισμός που έρχεται για να ενώσει coding και business
10_03_2021 | 16:11 10_03_2021 | 16:13
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Ο διαγωνισμός, του φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας ThinkBiz, επιστρέφει φέτος σε digital μορφή, από τις 27 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου, για να ενώσει ακόμη μια φορά τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα.

16 ημέρες γεμάτες καινοτομία, coding και business plans σε περιμένουν, εντελώς δωρεάν!

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους έχουν πάθος με την επιχειρηματικότητα ή/και αγαπούν τον προγραμματισμό, σε όσους έχουν μία ιδέα η οποία πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει την ελληνική startup σκηνή και αναζητούν την κατάλληλη ομάδα για να την υλοποιήσουν.

Στο CodeBiz, τον digital διαγωνισμό του @ThinkBiz μπορούν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς συνεργάτες τους και να σχηματίσουν μια ομάδα 5-6 ατόμων ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής startup σκηνής. Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει κάποιος είτε ατομικά είτε ομαδικά με μέχρι 3 φίλους/φίλες.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος σε interactive workshops και να έρθουν σε επαφή με μέντορες για να λάβουν feedback και καθοδήγηση, που θα προετοιμάσουν τους ίδιους αλλά και την ομάδαγια το Final Round του CodeBiz.

16 μέρες/18 μέντορες/3 workshops/6 judges. Judges και competitors περιμένουν στο Μεγάλο Τελικό, όπου οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν έπαθλα που θα κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα!

Αυτό που χρειάζεται κάθε ομάδα για να φτάσει στον τελικό είναι μέλη με πάθος και διαφοροποιημένες γνώσεις, για αυτό στο CodeBiz ο διαγωνιζόμενος μπορεί να επιλέξει έναν από τους παρακάτω ρόλους:

  • Coder: To μέλος της ομάδας που διαθέτει προγραμματιστικές γνώσεις.
  • Bizer: Ο διαγωνιζόμενος που έχει γνώσεις σχετικές με την επιχειρηματικότητα όπως marketing, sales, finance.
  • Visionary: To άτομο που έχει μια καινοτόμα ιδέα. Ενδέχεται να εμπίπτει είτε στην κατηγορία του Coder ή του Bizer ή και να έχει ένα τελείως διαφορετικό background.

Όσοι βλέπουν τον εαυτό τους σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες και θέλουν να είναι μέρος των επόμενων forward thinking leaders της startup κοινότητας, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr