NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Μπουμπουνίστε τα

The Unkeeper: Μπουμπουνίστε τα

Τελικά το ταμείο είναι ένα και το conflict με τους καφέδες τους ελληνικούς έρχεται και θα σκάσει από το φούσκωμα στη βράση. Βλέπετε οι εξυπνακίστικες τακτικές διαφημιστικών εταιρειών δεν περνάνε σε πολυεθνικούς διαφημιζόμενους. Και έρχονται και άλλα.

ERMIS AWARDS: Αν και το ροζαλί χρώμα της καταχώρησης κάπως μας χαλάει, το concept που είναι στο πνεύμα της επετείου των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία του 1821, είναι εμπνευσμένο.

Στη Novacert οι δύο διαγωνισμοί συνόλου 900.000 ευρώ των ΑΑΟΣ ΒΑΕΝΙ Νάουσα και ΕΝΟΑΒΕ. Μπορούσε κάτι άλλο;

Σε 7 εταιρείες έχει αποσταλεί Request For Proposal (RFP) προκειμένου να καταθέσουν τόσο τα credentials όσο και τις τεχνικές κατευθύνσεις τους για το διαγωνισμό που προκήρυξε η ΕΝΕΔ και ο IAB Hellas για την επιλογή αναδόχου, για το εργαλείο μέτρησης της επισκεψιμότητας των ελληνικών διαδικτυακών τόπων. Τι αφορά; Τη μελέτη και λειτουργία ενός αναβαθμισμένου μηχανισμού μέτρησης επισκεψιμότητας των διαδικτυακών τόπων, η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει ως «κοινό νόμισμα» για την ελληνική διαδικτυακή αγορά. Η σημαντική εξέλιξη είναι ότι δεν θα αποτυπώνει μόνο τα βασικά μεγέθη επισκεψιμότητας ενός site (μοναδικοί χρήστες, επισκέψεις, σελιδοπροβολές) αλλά θα δίνει και πληροφορίες σχετικά με παραμέτρους όπως brand safety, quality of content, invalid traffic, ad blocking και multitasking.

Το ξαναγράψαμε, η μετακίνηση στελεχών και δημοσιογράφων από το OPEN προς άλλους σταθμούς δεν έχει σταματημό. Οι λόγοι προφανώς οικονομικοί αλλά και επιχειρηματικοί. Ίδωμεν τι ξημερώνει εκεί.

Το ίδιο και στο Mega δεν τραβάνε τα νούμερα με τίποτα και βάλανε σε prime zone το Παρά Πέντε. Στην εποχή των reality και των streaming χρειάζονται άλλες στρατηγικές.

Χοντρό, πολύ χοντρό παιχνίδι παίζουν οι κόρες του Αθανασιάδη για τη μη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τέλη Μαρτίου από τη Eurobank για τους τίτλους, που φτάνει μέχρι και τον αρμόδιο υπουργό και θέλουν την ακύρωσή της. Βλέπετε οι μνηστήρες πάρα πολλοί και η προίκα ανεβαίνει. Πάντως το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ δύο, δηλαδή θα καταλήξει στον έναν.

Το διαδραστικό landing page iknow-insurance.gr της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος [ΕΑΕΕ] μας άρεσε πολύ και την επικροτούμε μιας και εμείς εδώ στο epixeiro.gr κατανοούμε την συγκεκριμένη αγορά. Η καμπάνια με τίτλο «Καλύτερα να γνωρίζεις, παρά να νομίζεις» έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και την καθοδήγηση των πολίτων, ανταποκρινόμενη σε καθημερινές σκέψεις και βασικούς προβληματισμούς τους, επιδιώκοντας να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα με αμεσότητα και σαφήνεια.

Η ΕΡΤ 3 μας εκπλήσσει ευχάριστα ακόμη μία φορά με τα ντοκιμαντέρ για το ολοκαύτωμα των Εβραίων και ειδικά την κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Το Μουσικό Κουτί τελικά θα αποτελέσει την έκπληξη της χρονιάς.

Σύμφωνα με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, στην έρευνα της οργάνωσης «Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα», η ελευθερία του τύπου στην χώρα μας βρίσκεται σε πολύ χαμηλή θέση πανευρωπαϊκά (65η θέση, 2020). Και συνεχίζουν: "Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και πρέπει να μας προβληματίσει καθώς συμβαίνει και σε άλλα κράτη μέλη σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Παρόλο που η Ευρώπη έχει παραδοσιακά μεγάλο σεβασμό για την ελευθεροτυπία, τελευταία παρατηρούμε μια καταστρατήγηση αυτής της ελευθερίας".

Ντόρος με πολιτικές προεκτάσεις για το #boycottGreekMedia και μάλιστα και από δημοσιογράφους!Τουλάχιστον αφελές... Μάλιστα επικαλούνται και την τελευταία έρευνα της οργάνωσης Reporters Without Borders για να δείξουν σε πόσο άσχημη θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε θέματα λογοκρισίας. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη θέση από το 2013 και μετά. Διαβάζουμε μάλιστα το 2020 μπορεί να είναι στην ίδια θέση με το 2019 στον World Press Freedom Index, στην 65η, όμως ρίξαμε τους “βαθμούς ποινής” από 29,08 σε 28,08. Αυτά και άλλα δηλαδή!

Να το κλείσουμε το θέμα για την Ελλάδα για ποιο λόγο έχει χαμηλή βαθμολογία με τις εξής αναφορές: Μακελειό, βόμβες σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Προηγήθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ & του MEGA. Αστυνομική βία κατά φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων σε πορείες και διαδηλώσεις. Εφημερίδες ναζιστικές, αναρχικές και ακροαριστερές με φανατισμό στα κείμενά τους και εμπάθειες. Κομματικές εφημερίδες αναρτώνται κάθε μέρα στα περίπτερα με μονοθεματικά και μονόχνοτα ρεπορτάζ. Εκεί δε που γίνεται ασύλληπτη διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι σε ιστοσελίδες και σε λογαριασμούς στα social media.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr