NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ηλεκτρικά τα μισά αυτοκίνητα που θα πουλάει η BMW μέχρι το 2030

Ηλεκτρικά τα μισά αυτοκίνητα που θα πουλάει η BMW μέχρι το 2030

​Η BMW αναμένει τουλάχιστον το ήμισυ των πωλήσεών της να είναι από οχήματα μηδενικών εκπομπών έως το 2030, θέτοντας έναν πιο συντηρητικό στόχο από ό, τι ορισμένοι αντίπαλοι της.

Βραχυπρόθεσμα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προέβλεψε την Τετάρτη μια μεγάλη ετήσια αύξηση των προ φόρων κερδών της για φέτος, με ισχυρή απόδοση σε όλους τους τομείς.

Η BMW δήλωσε ότι περίπου το 90% των κατηγοριών στις οποίες δραστηριοποιείται θα διαθέτουν πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2023 και ότι η ηλεκτρική BMW i4 θα κυκλοφορήσει τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. φέτος.

Η αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι το brand MINI θα είναι πλήρως ηλεκτρικό «στις αρχές της δεκαετίας του 2030» και ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα θα αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 50% των παραδόσεων του ομίλου έως το 2030.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Oliver Zipse, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η εταιρεία θα μπορούσε να επιταχύνει τα σχέδιά της εάν οι καταναλωτές αγκαλιάσουν τα ηλεκτρικά μοντέλα πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδόν τριπλασιάστηκαν σε πάνω από 1 εκατομμύριο οχήματα το 2020 και αντιπροσώπευαν περισσότερο από το 10% των συνολικών πωλήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr