NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μια «ακαδημία» επιχειρηματικής καθοδήγησης στο Impact Hub Athens

Μια «ακαδημία» επιχειρηματικής καθοδήγησης στο Impact Hub Athens

Το Impact Hub Academy ξεκίνησε το 2015 με στόχο την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα επιχειρήσεων μέσα από εξειδικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 540 εκπαιδεύσεις σε φυσικό χώρο, 320 ώρες δια ζώσης συμβουλευτική, 290 ώρες e-learning, ενώ εχουν υποστηριχθει πάνω από 250 επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας όπου η γνώση μοιράζεται και ενσωματώνεται σε επιχειρησιακές πρακτικές από το στάδιο της πρόθεσης και της ιδέας μέχρι το σημείο όπου ο αντίκτυπος μπορεί να μετρηθεί και να κλιμακωθεί τοπικά και παγκόσμια, το Impact Hub Athens παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τάσεις στις σύγχρονες προκλήσεις και σχεδιάζει βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα φέρνοντας κοντά δημιουργικούς ανθρώπους με στόχο την προώθηση καινοτόμων και ανθεκτικών επιχειρηματικών ιδεών.

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας στο ενεργητικό του προγράμματα όπως τα Social Impact Awards, το Investment Ready και το Impact Hub Scaling, με το Impact Hub Academy υποστηρίζει και ενδυναμώνει επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες να αναπτύξουν νέες λύσεις με θετικό αντίκτυπο στον επιχειρηματικό τους πυρήνα, δημιουργώντας έξυπνες και αποτελεσματικές διαδικασίες για τις επόμενες δυναμικές επιχειρήσεις της αγοράς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, διαχειριστές ΜΚΟ ή project managers εγχειρημάτων που βρίσκονται σε επίπεδο ανάπτυξης ιδέας ή επίπεδο startup. Κατά τη διάρκεια ενός εντατικού εξαμήνου, το Impact Hub Academy θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξατομικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση και συμβουλές από εξειδικευμένους συνεργάτες του τοπικού και παγκόσμιου δικτύου του Impact Hub, επιχειρηματική κατάρτιση και εργαστήρια εξειδίκευσης σε βασικά θέματα μιας βιώσιμης επιχείρησης, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με εταιρικές ομάδες και ενδιαφερόμενους φορείς.

Περισσότερα για το Impact Hub Academy και δηλώστε συμμετοχή έως 31 Μαρτίου 2021: athens.impacthub.net/academy/

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr