NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Περισκόπιο: Η μπίλια θα δείξει ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει την Εθνική Ασφαλιστική

Περισκόπιο: Η μπίλια θα δείξει ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει την Εθνική Ασφαλιστική

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ μένει να συμπληρωθεί για να ολοκληρωθεί το υπό κατασκευή έργο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής και να ξεκινήσει η αναστήλωση. Το έργο παραμένει υπό κατασκευή χρόνια με το πωλητήριο κάθε φορά να τοποθετείται και σε άλλη θέση. Την ρουλέτα δεν την γυρνά ένα χέρι, είναι πολλά τα χέρια.

Την ρουλέτα την γυρνάνε πολλά χέρια

Η μπίλια θα κάτσει σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2020. Γύρω στις 5:00 μ.μ. θα δείξει τον τυχερό. Γράφτηκαν πολλά, CVC, δημόσια εγγραφή, πώληση του 80%, του 90%. Κάθε χρόνο έκλεινε η πώληση και κάθε χρόνο έμενε ανοικτή η πώληση καθώς κάτι απρόοπτο συνέβαινε.

Η Αλήθεια ήταν η μοναχοκόρη του Χρόνου είπε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Την αμφισβήτησαν την πώληση, είτε για το τίμημα, είτε για την ίδια την πράξη, πολλοί δεν πίστεψαν ότι όντως η Εθνική Ασφαλιστική θα πωλείτο. Κάποιοι τα νόμιζαν όλα αυτά παιχνίδια. Και κάποιοι έκαναν κουμάντο. Ο χρόνος θα δείξει τι ήταν αλήθεια και τι ψέμα. Πάντα έτσι γίνεται.

Όχι ότι οι σχέσεις θα κοπούν. Ακούγεται ότι αναμένεται μία και μόνο υπογραφή και η υπογραφή αυτή θα πέσει σε διάστημα 15 ημερών. Σχέσεις που έχουν χτιστεί πάνω στο bancassurance έχουν διάρκεια. Μπορεί να φτάσουν και τα 12 χρόνια. Νωρίτερα του Σεπτεμβρίου, πάντως τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν.

Γενικά, και από παντού, ακούμε για συνετή διαχείριση, για μείωση περιττών δαπανών, για σωστή διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού. Γεμίσαμε ηθικολογίες, λόγια και ψέματα.

Το να ακούς ψέματα είναι ένα υπέροχο πράγμα επειδή σε οδηγεί στην αλήθεια. Όταν ακούς εκ των έσω ότι ο κορονοϊός ασφαλίζεται, «εμείς καλύπτουμε τον κορονοϊο» και διάφορα τέτοια, ενώ από τους ομότιμους Ευρωπαίους διαπιστώνεις έντονο προβληματισμό και αμφιβολία, αν ο κορονοϊός πρέπει να ασφαλίζεται και σε τι δόσεις, τότε αρχίζεις να ψάχνεις για την αλήθεια. Και τότε βρίσκεις τι ασφαλίζεται, πότε και ποιες περιπτώσεις. Πώς ασφαλίζεται αφού οι αποφάσεις των κυβερνήσεων και τα lockdowns μπορούν να προκαλέσουν ζημιές που δεν μπορούν να προβλεφθούν και να εκτιμηθούν;

Άλλαξε γειτονιά το ομαδικό ασφαλιστήριο της Kellogg

Η Genarli Ελλάδος έχει πολύ καλές παροχές υγείας, φημίζεται για τα Ομαδικά της, τι έγινε και μεταβίβασε το χαρτοφυλάκιο του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου που αφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της εταιρίας KELLOGG MARKETING AND SALES COMPANY LIMITED στην «Eurolife FFH Ασφαλίσεων Ζωής»; Τι το καλό βρήκαν στην Eurolife FFH;

Είναι η ελευθερία αληθινή, όταν η αλήθεια δεν είναι ελεύθερη;

Άνοιξε την πόρτα η ΕΑΕΕ και την άκουσαν όλες οι μεριές. Σχετικά με τις αμοιβές των εργαζομένων σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις είπε: «Η εφαρμογή της προαναφερόμενης Απόφασης 3/2020 από τις ασφαλιστικές εταιρίες που δεν είναι μέλη της ΕΑΕΕ, καθώς και η εφαρμογή αυτής στους εργαζόμενους των ασφαλιστικών εταιριών μελών της ΕΑΕΕ, οι οποίοι δεν είναι μέλη των εκπροσωπούμενων από την ΟΑΣΕ συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι προαιρετική». Αυτό, γιατί κάποιοι, ως ελεύθεροι να λένε ό,τι θέλουν, άρχισαν να μεταφέρουν τη δική τους αλήθεια.

Η δράση πηγάζει από την ετοιμότητα για ανάληψη ευθύνης, όχι από την σκέψη

Επίταξη ιατρών, ιδιωτικών κλινικών, δράσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Δουλεύει το σύστημα, και αυτοί που έχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας, αν μπουν σε ιδιωτικό νοσοκομείο δεν θα έχουν να πληρώσουν, ούτε αυτοί, ούτε οι ασφαλιστικές. Μπάζει το σύστημα υγείας. Ποιος θα αναλάβει ευθύνες γιατί ένα χρόνο τώρα τα λεφτά πάνε αλλού.

Πρέπει να μελετήσεις πολύ, για να μάθεις λίγα

Ποιοι φταίνε; τα νοσοκομεία, οι ιατροί, οι ασφαλιστικές, οι πραγματογνώμονες; Απαιτούν να αποζημιωθούν για καλύψεις που δεν έχουν. Ποιος έχει την ευθύνη, όταν ο ασφαλισμένος δεν ξέρει τι σημαίνει ο όρος εξαίρεση από ένα συμβόλαιο υγείας, το ποσοστό κάλυψης, το ποσοστό απαλλαγής, ο χρόνος ανανέωσης του συμβολαίου, η διάρκεια του συμβολαίου. Τι λάθος γίνεται στην επικοινωνία; Φταίει ο ασφαλισμένος μήπως;

Όταν το χρήμα και η αποζημίωση είναι ο μόνος στόχος

Τότε ο ηθικός κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος. Ακούσαμε ότι στο παρελθόν υπήρξαν επιχειρήσεις που δήλωσαν ζημιές στις αποθήκες τους μετά από πρόκληση πυρκαγιάς για να πάρουν αποζημιώσεις. Ένα χρόνο lockdown, δεν έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό κανενός; Έλα όμως που οι πραγματογνώμονες πιάνουν την κάθε κίνηση κατά την εξερεύνηση και είναι προετοιμασμένοι για τέτοια συμβάντα στις μέρες μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr