NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διαδικτυακά στις 10-11 Απριλίου το YouthSpeak Forum 2021

Διαδικτυακά στις 10-11 Απριλίου το YouthSpeak Forum 2021

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά πιο δυναμικό από ποτέ! Φέτος η ατζέντα είναι ανανεωμένη και γεμάτη ομιλίες από εκπροσώπους οργανισμών και επιχειρήσεων.

Το YouthSpeak Forum είναι ένα forum από νέους για νέους, που διοργανώνεται ετησίως με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση πάνω στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που τέθηκαν από τον ΟΗΕ το 2015, μέσω της επαφής ταλαντούχων νέων και εξειδικευμένων οργανισμών, με απόρροια να συν-δημιουργήσουν σε ένα πολυδιάστατο χώρο συζήτησης γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Την διοργάνωση του forum αναλαμβάνει η AIESEC, ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως. Για δεύτερη χρονιά έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από παντού, καθώς το YouthSpeak Forum Virtual Edition ΙΙ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10-11 Απριλίου μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Φέτος το YouthSpeak Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Περιφερειών της Κεντρικής Μακεδονίας, της Αττικής και της Δυτικής Αττικής, καθώς και των Δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης. Ενώ, την εκδήλωση πλαισιώνουν κύριοι και στρατηγικοί συνεργάτες της AIESEC Ελλάδος, όπως οι Vodafone και Vodafone CU, EY, PwC και Deree the American College of Greece.

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, ο τρόπος που οι νέοι απαντούν στην αλλαγή αποτελεί βασικό παράγοντά της. Πέρυσι οι Νέοι έκαναν UNMUTE. Φέτος;

Το YouthSpeak Forum MODE ON έρχεται να:

  • Φέρει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης κοντά με την κοινωνία, για να ενισχύσει την πρόοδο τους.
  • Ευθυγραμμίσει τη νεολαία με τις συνεχόμενες αλλαγές της κοινωνίας.
  • Αλλάξει τη νοοτροπία μας, ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Μέσα από ένα διήμερο event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πληθώρα ομιλιών και workshops, να αναπτύξουν δεξιότητες και να δικτυωθούν με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς.

Οι εγγραφές για το YouthSpeak Forum 2021: MODE ON είναι δωρεάν και είναι ανοιχτές από 1 Μαρτίου στο www.ysf.aiesec.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις και την ατζέντα του event μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του YouthSpeak Forum σε Facebook και Instagram. Επιπλέον, όλοι οι αιτούντες θα λαμβάνουν τακτικά Newsletters με περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr