NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τις Ομάδες και τις Οργανώσεις Παραγωγών του Αγροτικού Τομέα

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τις Ομάδες και τις Οργανώσεις Παραγωγών του Αγροτικού Τομέα

Σε νέες δράσεις για τη στήριξη των Ομάδων και των Οργανώσεων Παραγωγών προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο των εμπορικών παρεμβάσεών της στα συνεργατικά σχήματα του Αγροτικού Τομέα.

Ειδικότερα:

  • Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα προσαρμοσμένα στις λειτουργικές και επενδυτικές τους επιδιώξεις, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, όπως επενδυτικά δάνεια συνδεδεμένα με χρηματοδοτικά εργαλεία, εξειδικευμένες χρηματοδοτήσεις μέσω Factoring και Leasing, ασφαλίσεις παραγωγής σε συνεργασία με την ERGO κ.λπ.
  • Ανοίγει το δρόμο της εξωστρέφειας μέσα από το πρόγραμμα Συμβολαιακής Τραπεζικής, το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς και έχει ήδη διευρυνθεί με την Εξαγωγική Συμβολαιακή Τραπεζική.
  • Παρέχει πλήρη υποστήριξη σε συμβουλευτικό επίπεδο και σε επίπεδο τεχνογνωσίας, αλλά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε οι Ομάδες και οι Οργανώσεις Παραγωγών να υλοποιήσουν πλήρως τα επενδυτικά τους σχέδια και κυρίως να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε αποτελεσματικές εμπορικές αλυσίδες αξίας, προσεγγίζοντας τον τελικό καταναλωτή.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr