NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Τα 4 πλεονεκτήματα που φέρνουν την Europ Assistance στους πρώτους της αγοράς

Τα 4 πλεονεκτήματα που φέρνουν την Europ Assistance στους πρώτους της αγοράς

Europ Assistance, ένα ισχυρό brand name που φέτος μετρά 30 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Ένα brand name που έγινε ακόμα πιο ισχυρό, επενδύοντας σε νέες υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας, αξιοποιώντας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τις ισχυρές βάσεις που έχει θεμελιώσει η μητρική της στην Γαλλία.

Πρωτοπορεί, δικαίως, στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας αυτοκινήτου, διαθέτοντας 4 συγκριτικά πλεονεκτήματα, ενώ επιλέγει να μπει δυνατά στον κλάδο της Τηλεϊατρικής και Ανέπαφης Εξυπηρέτησης, καθώς και στον κλάδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας στο Σπίτι και την Επιχείρηση, δίνοντας λύσεις σε νέες προκλήσεις.

Στο Αυτοκίνητο, έναν κλάδο στον οποίο η Europ Assistance έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, αντλεί νέα μερίδια από την αγορά, μοχλεύοντας τέσσερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας με την παράδοση.

Πρώτο συγκριτικό πλεονέκτημα: Νέα ψηφιακή εφαρμογή υποβολής αιτήματος οδικής βοήθειας και παρακολούθησης της πορείας του οχήματος βοήθειας με ταυτόχρονη εκτίμηση χρόνου άφιξης μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Fleet Tracker, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα.

Δεύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα: Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της εταιρείας, τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν on the spot αποκατάσταση βλάβης σε ποσοστό 50%, αυξάνοντας κατακόρυφα την ικανοποίηση των πελατών

Τρίτο συγκριτικό πλεονέκτημα: Τα νέα οχήματα heavy duty 4×4 που έχουν φέρει κυριολεκτικά επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παρέχει η εταιρεία τις υπηρεσίες της στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, σε υπόγεια και σε ολισθηρά εδάφη, όπου τα συγκεκριμένα οχήματα διευρύνουν τις δυνατότητες επέμβασης και δικαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της Europ Assistance Greece για ανανέωση του στόλου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα οχήματα του Κλάδου.

Τέταρτο συγκριτικό πλεονέκτημα: PICK UP & DROP. Η εταιρεία προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της ένα ισχυρό πλεονέκτημα και το διαθέτει από τις αρχές του 2021. Η υπηρεσία PICK UP & DROP, ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήματος για service κ.λπ. βασίζεται σε πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία χρήστη με ειδικές digital εφαρμογές και προσωπικό που ανταποκρίνεται στα πιο αυστηρά standards υγιεινής και ασφάλειας.

EA_Pick-Up-and-Drop.jpg?mtime=20210329200705#asset:256161:freeHeight


ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕIΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με κορωνίδα το αυτοκίνητο, η Europ Assistance εισάγει νέες υπηρεσίες, στοχεύοντας να καλύψει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών. Με «όχημα» την ψηφιακή τεχνολογία, τα big data, 5G, IoT μπαίνει δυνατά στον κλάδο της Τηλεϊατρικής και Ανέπαφης Εξυπηρέτησης, καθώς και στον κλάδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας στο Σπίτι και την Επιχείρηση, δίνοντας λύσεις στους ασφαλισμένους πελάτες της.

Τηλεϊατρική – μία απαραίτητη υπηρεσία για όλες τις ανάγκες

Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα τις νέες συνθήκες, η Europ Assistance Greece δραστηριοποιήθηκε στις ανέπαφες υπηρεσίες βοήθειας, αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία και το omni channel Contact Center της, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθημερινά. Με την εισαγωγή κατ’ οίκον υπηρεσιών εξέτασης και υγειονομικής φροντίδας έκανε ήδη, από τα τέλη του 2020, τα πρώτα βήματα στον κλάδο Υπηρεσιών Ανάγκης Υγείας, προετοιμάζοντας το έδαφος για την τηλεϊατρική και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ιατρικής ανάγκης από απόσταση. Η απομακρυσμένη επικοινωνία με ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων, σε απόλυτα ασφαλές τεχνολογικά περιβάλλον και σε 24ωρη βάση με προσιτό κόστος, είναι ήδη στα τελικά στάδια υλοποίησης και αναμένεται να είναι διαθέσιμη εντός του 1ου εξαμήνου του 2021.

EUROP-ASSISTANCE-AMBULANCE.jpg?mtime=20210329200707#asset:256162:freeHeight


ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ με δύο στόχους

Χτίζοντας, δομές πάνω στην ψηφιακή τεχνολογία και μετεξελισσόμενη σε κορυφαία εταιρεία διαχείρισης εξειδικευμένων συνεργατών, η Europ Assistance Greece εξαπλώνεται στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας στο Σπίτι και την Επιχείρηση, διευρύνοντας τις συνεργασίες της με εξειδικευμένα δίκτυα τεχνικών και χαράσσοντας την επόμενη μέρα του έξυπνου σπιτιού /επιχείρησης μέσω του IoT.

Και κάτι ακόμα που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο σίγουροι όταν ταξιδεύουμε.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Ομίλου και τις υποδομές της Europ Assistance Greece, παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα κάλυψης Covid ή άλλες ανάγκες στα μέτρα των τουριστικών παρόχων, αεροπορικών εταιρειών, όπως κάλυψη ακύρωσης κράτησης/ταξιδιού, έξοδα εξετάσεων – μετακινήσεις και άλλα.

Σχετικά με τη Europ Assistance

Η Europ Assistance, από το 1963, πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες, εξελίσσοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991 αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της στους τομείς που καλύπτουν το Σπίτι, το Ταξίδι, το Αυτοκίνητο, την Υγεία και Concierge. Η δέσμευσή της συνίσταται στην άμεση παρουσία της όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο μέσω του τεχνολογικά σύγχρονου contact center και του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών μας.

Europ-Assistance_Logo-30-Χρόνια.jpg?mtime=20210329200703#asset:256160:freeHeight


Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr