NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης - ESG έρχεται στην Αθήνα

Το διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης - ESG έρχεται στην Αθήνα

Τον Απρίλιο, στις 22-23 & 26, έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης - ESG από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), με την υποστήριξη της Μοοdy’s.

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Certified Sustainability ESG Practitioner Program, Advanced Edition 2021, DIGITAL VERSION θα διεξαχθεί στην ψηφιακή εκδοχή του, εμπλουτισμένο με 3 interactive online sessions σε ζωντανή μετάδοση από δύο εξειδικευμένους εκπαιδευτές με διεθνή εμπειρία.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων να αποκτήσουν γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, ESG (περιβάλλον-κοινωνία-εταιρική διακυβέρνηση) και Κυκλικής Οικονομίας, να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα αυτό και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία στις διεθνείς σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες.

Μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Sustainability ESG Certification από το Chartered Management Institute (CMI) και το CPD. Στελέχη εταιριών και διεθνών οργανισμών, καθώς και Fortune500 επιχειρήσεων εμπιστεύονται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Αειφορίας, όπως οι NASA, United Nations Federal Credit Union, Pepsico, Timberland, Coca Cola, Unilever, Walmart, Samsung, BP, HSBC, Nestle, European Investment Bank, Government of Dubai.

Για τη συνεισφορά του στην επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης - ESG σε όλο τον κόσμο, μέσα από την πολυετή διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) είχε βραβευθεί το 2018 από το Silicon Valley Community Foundation ως Gold Standard in Corporate Responsibility.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε στο 210 8085 565 και στο communications@cse-net.org.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr