NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Γλυκιά Σαρακοστή με τα Βραβευμένα ελληνικά προϊόντα Citrus

Γλυκιά Σαρακοστή με τα Βραβευμένα ελληνικά προϊόντα Citrus

Η περίοδος της Σαρακοστής γίνεται φέτος απολαυστική χάρη στις νοστιμιές με την υπογραφή Citrus! Η πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρία με προϊόντα διατροφής που βασίζονται στα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου, με ναυαρχίδα τους το Χιώτικο Μανταρίνι, αποτελεί την πιο γευστική πρόταση για κάθε ημέρα, χρωματίζοντας την περίοδο της Νηστείας με γεύσεις και αρώματα από τη Χίο!

Με συνθέσεις που αποτελούνται αποκλειστικά από πρώτες ύλες φρούτων και εσπεριδοειδών, τα προϊόντα Citrus εντάσσονται στην κατηγορία των νηστίσιμων. Αυτό επιτρέπει να απολαμβάνει κάποιος ελεύθερα τις βραβευμένες τους γεύσεις κάθε ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής!

Και στη νηστεία λοιπόν, #KatheMeraCitrus με σπιτικό brunch με πλούσιες μαρμελάδες με κομμάτια ολόκληρων φρούτων και γλυκά του κουταλιού στις πιο ξεχωριστές γεύσεις, μεσημεριανά Σαρακοστιανά γεύματα που εμπλουτίζονται με πινελιές από τη βινεγκρέτ, τη μουστάρδα ή τη σάλτσα τομάτας Citrus και δίνουν γεύση ακόμη και στα πιο απλά πιάτα και συνταγές, γλυκά απογευματινά treats με τα ντελικάτα λουκούμια και τις τραγανές πίτες φρούτου που αποτελούν το ιδανικό σνακ για να μην στερείστε τις αγαπημένες σας γλυκιές γεύσεις ακόμη και αν νηστεύετε και τέλος, τα περίφημα αμυγδαλωτά, σήμα κατατεθέν της Citrus, σε διάφορες γεύσεις όπως Χιώτικο Μανταρίνι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μαστίχα Χίου ή με Άρωμα Πικραμύγδαλο!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr