NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Hotelbop: «Αναβαθμίζει τα σαββατοκύριακα» - Ξεκίνησε η επέκταση εκτός Αθηνών

Hotelbop: «Αναβαθμίζει τα σαββατοκύριακα» - Ξεκίνησε η επέκταση εκτός Αθηνών

Το hotelbop «αναβαθμίζει τα σαββατοκύριακα», προτείνοντας προσφορές για last-minute πακέτα αποδράσεων σε ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Aπό τις σπουδές στο ΕΜΠ, την Ecole des Ponts ParisTech και το ΜBA από το Collége des Ingènieurs, η Χριστίνα Τζερεμέ αποφάσισε να δημιουργήσει ένα marketplace με στόχο να αξιοποιήσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων που μένουν κενά κάθε σαββατοκύριακο. Έτσι, προτείνει αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε κοντινούς προορισμούς (staycations), σε χαμηλότερες τιμές και με επιπλέον παροχές στα πακέτα διαμονής, αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης της ομάδας του hotelbop.

Απευθύνεται κυρίως στην εγχώρια τουριστική αγορά, προσπαθώντας να κάνει «τουρίστες» στην πόλη τους και να προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το official launch της πλατφόρμας έγινε το Φεβρουάριο, με την Αθήνα να αποτελεί την αρχική αγορά. Η λογική του staycation, «από τη μια είναι σε συμφωνία με τον περιορισμό κυκλοφορίας από νομό σε νομό και από την άλλη είναι μια τάση που ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα από την πανδημία και συνάδει με τις διεθνείς περιβαλλοντικές υποδείξεις για ένα πιο βιώσιμο τουριστικό μοντέλο που περιορίζει τις άσκοπες μετακινήσεις, είτε αυτό είναι για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής το hotelbop έχει δεχτεί πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό, με σχεδόν 10.000 μηνιαίες επισκέψεις και έχει καταφέρει να γεμίσει τα άδεια ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, στηρίζοντας την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά που έχει πληγεί έντονα από την πανδημία. Ήδη, έχει ξεκινήσει την επέκταση του στη Θεσσαλονίκη με απώτερο στόχο να μεταβεί και σε άλλες πόλεις και σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα. Το hotelbop.com αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού, μιας αγοράς με πολλές δυνατότητες που δεν έχουν ακόμα αξιοποιηθεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Τζερεμέ, «στόχος μας είναι να γίνουμε μια καινοτόμα τουριστική υπηρεσία, με προσωποποιημένες προτάσεις που θα κάνει κάθε σαββατοκύριακο σας μια ξεχωριστή εμπειρία. Η πανδημία έχει δυσχεράνει την πραγμάτωση του οράματος μας αλλά σύντομα θα μπορέσουμε να κινηθούμε ταχύτερα προς αυτή την κατεύθυνση για το community του hotelbop».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr