NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Χρυσή διάκριση για τη Chronoderm της Castalia στα «Βραβεία Iatronet - Υγεία & Ομορφιά 2021»

Χρυσή διάκριση για τη Chronoderm της Castalia στα «Βραβεία Iatronet - Υγεία & Ομορφιά 2021»

Αναγνωρίζοντας τις καινοτόμες ιδιότητες του αντιγηραντικού ορού Chronoderm Vitamine C 10% Ultra της Castalia», οι καταναλωτές έδωσαν το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Φροντίδα Προσώπου», στα «Βραβεία Iatronet - Υγεία & Ομορφιά 2021», που υλοποίησε το ιατρικό site «iatronet.gr» και το περιοδικό υγείας «Υγεία & Ομορφιά».

Οι νικητές στις κατηγορίες των Δερμοκαλλυντικών, Προϊόντων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας αναδείχθηκαν αποκλειστικά μέσω της online ψηφοφορίας του κοινού στο site «vraveia.gr» και ανακοινώθηκαν ζωντανά από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τονίστηκε η σημασία των βραβείων που έχουν ως στόχο να αναδείξουν στο ευρύ κοινό την ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια των προϊόντων, ενώ δόθηκε έμφαση στις ιδιότητες και τα οφέλη του ορού της Castalia.

Ο βραβευμένος ορός Chronoderm Vitamine C 10% ULTRA αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν εντατικής αντιγηραντικής φροντίδας και λάμψης που βασίζεται στη δύναμη της καθαρής, σταθερής Βιταμίνης C. Οι ευεργετικές της ιδιότητες, χάρη στην ιδιαίτερη συσκευασία των φιαλιδίων, απελευθερώνονται ακριβώς τη στιγμή της χρήσης, μηδενίζοντας έτσι το ρυθμό οξείδωσης των ενεργών συστατικών της.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτότυπη ειδική συσκευασία περιέχει δύο ξεχωριστά μέρη. Στο καπάκι αποθηκεύεται με ασφάλεια η Βιταμίνη C σε μορφή σκόνης και προστατεύεται από το φως και την υγρασία. Παράλληλα, το φιαλίδιο περιέχει τον ορό που απαιτείται για την ενεργοποίησή της. Με αυτό τον τρόπο, η Βιταμίνη C παραμένει αποτελεσματική και ενεργή χωρίς να χάνει τις ευεργετικές της ιδιότητες λόγω οξείδωσης.

«Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C που συμβάλλει ενεργά στη μείωση των κηλίδων γήρανσης, ενώ ενεργοποιεί το κολλαγόνο που βοηθά στη μείωση του βάθους των ρυτίδων». Η Chronoderm Vitamine C 10% Ultra της Castalia είναι επίσης εμπλουτισμένη με «Υαλουρονικό Οξύ και Βιομιμητικά Πεπτίδια, ένας συνδυασμός που προσφέρει αντιγηραντική προστασία, λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει την ένταση των δυσχρωμιών και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα».

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Castalia στοχεύουν στην «καθημερινή ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, των τάσεων και των απαιτήσεων της αγοράς. Τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες, έχουν αναπτυχθεί στα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας». Με περισσότερα από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας, η Castalia επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr