NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το ΤΧΣ ευχαριστεί τον απερχόμενο Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Κ. Μιχαηλίδη

Το ΤΧΣ ευχαριστεί τον απερχόμενο Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Κ. Μιχαηλίδη

Τον απερχόμενο Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Κ. Μιχαηλίδη για την συμβολή του στην ενίσχυση της Τράπεζας ευχαριστεί σε ανακοίνωσή του το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Όπως σημειώνει το ΤΧΣ ενημερώθηκε για την απόφαση του Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, κ. Κώστα Μιχαηλίδη, να μην θέσει υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στην επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση Μετόχων, κατά την οποία λήγει η θητεία του.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Γενικού Συμβουλίου καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου, αναγνωρίζοντας το έργο και τις ενέργειες του κ. Μιχαηλίδη για την ανάπτυξη και ενίσχυση της Τράπεζας, καθώς και την συμβολή του στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συνεργασία και εύχονται καλή συνέχεια στις μελλοντικές δραστηριότητές του.

Το Ταμείο στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου που αφορά την διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας έχει την βεβαιότητα ότι η επικείμενη διαδικασία διαδοχής θα κινηθεί στο πλαίσιο των αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια της εύρυθμης πορείας της Τράπεζας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr