NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το μέλλον των παραδόσεων: Η UPS θα παραδίδει πακέτα με αεροσκάφη eVTOL

Το μέλλον των παραδόσεων: Η UPS θα παραδίδει πακέτα με αεροσκάφη eVTOL

Τα σύγχρονα συστήματα παράδοσης θα είναι σύντομα εδώ. Η UPS και η Beta Technologies (Beta) υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας μέσω της οποίας έως και 150 από τα ηλεκτρικά αεροσκάφη Vertical Takeoff and Landing (eVTOL) της Beta να ενταχθούν στο στόλο των οχημάτων παράδοσης της UPS.

Η ανακοίνωση περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η UPS σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα eVTOL της Beta για την παράδοση πακέτων. Οι εταιρείες προβλέπουν ότι αυτό το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και άλλες εταιρείες σε μικρές κοινότητες.

«Αυτά τα νέα αεροσκάφη θα δημιουργήσουν λειτουργικές αποδόσεις στην επιχείρησή μας, θα προσφέρουν δυνατότητες για νέες υπηρεσίες και θα χρησιμεύσουν ως θεμέλιο για μελλοντικές λύσεις με στόχο τη μείωση του προφίλ εκπομπών της αεροπορικής και επίγειας λειτουργίας μας», δήλωσε ο chief information και engineering officer της εταιρείας, Juan Perez.

Καθώς τα eVTOL της Beta δεν χρειάζεται να απογειώνονται ή να προσγειώνονται σε αεροδρόμια, θα πετούν απευθείας μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις της UPS. Οι εταιρείες επεσήμαναν ότι οι γειτονικές κοινότητες δεν θα διαταραχθούν από την πτήση των eVTOL πάνω από τα σπίτια τους, καθώς αυτά κάνουν ελάχιστο θόρυβο.

Όσον αφορά στα eVTOL, θα έχουν εύρος 402 km (250 μίλια), ταχύτητα πλεύσης έως και 273 km / h (170 mph) και χωρητικότητα φορτίου 635 kg (1.400 λίβρες). Χρησιμοποιώντας τους ιδιόκτητους σταθμούς φόρτισης της Beta, το αεροσκάφος θα μπορεί να φορτίσει σε λιγότερο από μία ώρα.

Επί του παρόντος, το σχέδιο είναι να παραδώσει η Beta 10 eVTOLs στην UPS από το 2024, με δυνατότητα αγοράς έως 150 από αυτά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr