NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Marketing in Practice: Τα μυστικά του IT Support στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Marketing in Practice: Τα μυστικά του IT Support στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι πλέον πραγματικότητα στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Αύξηση των πωλήσεων online, αυτόματος έλεγχος στοκ, τηλεργασία και social distancing έχουν έρθει για να μείνουν. Το ΙΤ παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι updated και να ακολουθεί τις εξελίξεις. Τι ορίζουμε όμως ως σύγχρονο ΙΤ και τι είναι αυτό που συντελεί στην ουσιαστική και απρόσκοπτη λειτουργία των ψηφιακών μας συστημάτων;

Στο νέο τηλεοπτικό επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον ΙΤ Strategist Λευτέρη Καραφίλη, συζητούν για το ΙΤ, τα οφέλη και τις ευκαιρίες του, σε μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: Ποσό απαραίτητη έχει γίνει η υποστήριξη ΙΤ στις επιχειρήσεις; Τι θα κερδίσει μια επιχείρηση που δεν θα παθαίνει… system error; Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες σήμερα στα ηλεκτρονικά τους συστήματα; Ποιες είναι η πιο επίκαιρες τεχνολογικές απειλές μιας ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης; Τι πρέπει να περιμένει ένας επιχειρηματίας όταν πληρώνει υπηρεσίες IT Support; Η τηλεργασία έχει έρθει για να μείνει. Ποιες τεχνολογικές εξελίξεις έχουμε στον τομέα αυτό; Πόσο έχει εκσυγχρονιστεί το ΙΤ support σήμερα; Τι είναι το IT Strategy; Το ΙΤ Support σήμερα είναι μια ακριβή υπόθεση; και πολλά άλλα.

Παράλληλα ο Σπύρος Ανδριόπουλος, Head Digital Marketer, εξηγεί στην πράξη τα μυστικά του ΙΤ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 5 οφέλη της τεχνολογίας για την παραγωγικότητα κάθε επιχειρηματία.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού - επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 120 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 5 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr