NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τηλεδιάσκεψη Ελλάδα 2021 -​ Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Τηλεδιάσκεψη Ελλάδα 2021 -​ Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) είχε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, Πέτρος Μαντάς, οι δύο Αντιπρόεδροι, Ελευθέριος Αντωνακάκης και Πάρης Γραβουνιώτης, καθώς και μέλη του Συνδέσμου

Από τη πλευρά της Επιτροπής συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής, Μάρτων Σίμιτσεκ, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας, Αθανάσιος Κανταρτζής και ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Νομισματικού Προγράμματος, Άγης Σαντοριναίος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Επιτροπή ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΠΑΣΕΒΙΠΕ για το έργο και τη δραστηριότητα της, σχετικά με τη συμβολική επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση, επισημαίνοντας ότι οι επετειακές δράσεις θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να υπογραμμιστεί η ευρύτερη σημασία της ως έτους της Ελλάδας.

Τονίστηκε ακόμη η σημασία του Νομισματικού Προγράμματος της Επιτροπής, που αποτελείται από 14 συλλεκτικά νομίσματα, όχι μόνο ως μέσου χρηματοδότησης επετειακών δράσεων τα οφέλη των οποίων επιστρέφουν στην κοινωνία, αλλά και ως μοναδικών αναμνηστικών που μπορεί ο καθένας να αποκτήσει για να θυμάται τη μεγάλη επέτειο της διακοσιετηρίδας.

Από τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΕΒΙΠΕ εξέφρασαν την εκτίμηση τους για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα η Επιτροπή, ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μίλησε και με την ιδιότητα του συλλέκτη για το Νομισματικό Πρόγραμμα, κάνοντας λόγο για νομίσματα μεγάλης συναισθηματικής και καλλιτεχνικής αξίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr