NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Packaging Awards 2021: Για 5η χρονιά τα βραβεία για τις βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες της συσκευασίας​

​Packaging Awards 2021: Για 5η χρονιά τα βραβεία για τις βέλτιστες πρακτικές και  καινοτομίες της συσκευασίας​

Εasy-to-tear, 3D printing, paper touch, glow in the dark, ready packaging line for E-commerce, MIS all-round technology και άλλες τεχνολογικές καινοτομίες δίνουν λύσεις συσκευασίας για τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, απορρυπαντικών, βιομηχανικών χημικών, φαρμακευτικών προϊόντων και πολλών άλλων ειδών. Συσκευασίες που προάγουν τις δυνατότητες προώθησής των συσκευασμένων προϊόντων και τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τα Packaging Awards 2021 που διοργανώνει η BOUSSIAS για πέμπτη συνεχή χρονιά έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες της συσκευασίας.

Η διοργάνωση αποτελεί «διαβατήριο» και για παγκόσμια διάκριση, αφού όλοι οι νικητές των Packaging Awards 2021, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό World Star Packaging Awards 2022, που διοργανώνεται από τον World Packaging Organization.

Ο Αντώνης Ποταμίτης είναι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής. Τον ξέρουμε ως Πρόεδρο Δ.Σ. στο Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο στην εταιρεία WEST. Με βάση τη μεγαλύτερη συνολική αξιολόγηση όλων των επιμέρους βραβευμένων υποψηφιοτήτων κάθε εταιρείας, φέτος θα απονεμηθούν και τρεις κορυφαίες διακρίσεις: Brand of the Year, Packaging Company (Supplier) of the Year και Packaging Design of the Year.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με ηλεκτρονικό φάκελο που υποβάλλεται στο www.packagingawards.gr έως την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες βράβευσης, τους όρους συμμετοχής και την κριτική επιτροπή επισκεφθείτε το site των βραβείων www.packagingawards.gr ή επικοινωνείτε με την κα Μαρία Βασιλικούδη, Τ: 210 6617777 (ext: 109), E: mvasilikoudi@boussias.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr