NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τράπεζα Πειραιώς: Έναρξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Τράπεζα Πειραιώς: Έναρξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Ξεκίνησε σήμερα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς. Για τη Δημόσια Προσφορά μέχρι και 1.200.000.0000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Πειραιώς Holdings, που θα εκδοθούν με τιμή διάθεσης από €1,00 έως και €1,15 ανά μετοχή σε μετρητά και αποκλεισμό του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων.

Οι επενδυτές που θα συμμετάσχουν στη Δημόσια Προσφορά θα εγγράφονται στην ανώτατη τιμή του Εύρους Τιμών. Η αξία της συμμετοχής για αυτούς τους επενδυτές ορίζεται ως ο αριθμός των αιτούμενων Νέων Μετοχών επί την ανώτατη τιμή του Εύρους Τιμών.

Ιδιώτες Επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της Πειραιώς Holdings κατά την εκκίνηση της διαπραγμάτευσης των κοινών μετοχών της Πειραιώς Holdings μετά τη συνένωση μετοχών (reverse split), στις 19, Απριλίου, 2021 ,και οι οποίοι εγγράφονται στη Δημόσια Προσφορά θα δικαιούνται προνομιακής κατανομής στις Νέες Μετοχές που έχουν επιμεριστεί στη Δημόσια Προσφορά, η οποία θα είναι αναλογική του ποσοστού συμμετοχής των Κατά Προτεραιότητα Επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Πειραιώς Holdings.

Οι αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερόμενων Ιδιωτών Επενδυτών θα γίνονται δεκτές, εφόσον έχει καταβληθεί σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που η Πειραιώς Holdings έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου το ισόποσο της αιτούμενης συμμετοχής τους.

To xρονοδιάγραμμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή των Νέων Μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. παρατίθεται ως ακολούθως:

  • 21 Απριλίου 2021: Έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς.
  • 23 Απριλίου 2021: (12:00) Λήξη της Δημόσιας Προσφοράς.
  • 23 Απριλίου 2021 Δημοσίευση της ανακοίνωσης σχετικά με την τελική τιμή διάθεσης των Νέων Μετοχών στο ΗΔΤ του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα του Εκδότη.
  • 29 Απριλίου 2021 Δημοσίευση της αναλυτικής ανακοίνωσης σχετικά με την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς στο ΗΔΤ του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα του Εκδότη.
  • 05 Μαΐου 2021 Ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών στο Η.Δ.Τ του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα του Εκδότη.
  • 07 Μαΐου 2021 Έναρξη διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr