NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε με 1.800 συμμετοχές η διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία Hannover Messe Digital Edition

Ολοκληρώθηκε με 1.800 συμμετοχές η διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία Hannover Messe Digital Edition

Με 1.800 συμμετέχουσες εταιρείες, 10.500 προϊόντα και καινοτομίες και 90.000 εγγεγραμμένους επισκέπτες, έλαβε χώρα από τις 12 έως τις 15 Απριλίου η Hannover Messe Digital Edition, η διεθνής ψηφιακή φέτος, λόγω του Covid-19, έκθεση για τη βιομηχανία, που διοργάνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου Deutsche Messe AG, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Στο συνεδριακό μέρος της έκθεσης συμμετείχαν 1.500 ειδικοί, οι οποίοι συζήτησαν θέματα, όπως το Industry 4.0, η ψηφιοποίηση βιομηχανικών διεργασιών, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η ελαφριά κατασκευή, το υδρογόνο και η ηλεκτροκινητικότητα, ενώ κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της «ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής», οι 90.000 συμμετέχοντες δημιούργησαν περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές σελίδας και υπέβαλαν 700.000 ερωτήματα αναζήτησης στους εκθέτες και στο πεδίο «αναζήτηση προϊόντων». Επιπλέον, η νέα ζωντανή ροή συνεδρίων και εκθετών προσέλκυσε περίπου 140.000 προβολές.

Σημειώνεται ότι, η Hannover Messe Digital Edition, τις εργασίες τις οποίες άνοιξε η Γερμανίδα Καγκελάριος Δρ. Άνγκελα Μέρκελ με τον Joko Widodo, Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, αποτέλεσε και φέτος τη βιτρίνα για τη βιομηχανία, λειτουργώντας ως καταλύτης για μελλοντικά θέματα, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Βιώσιμη Παραγωγή και το 5G. «Ως καθαρά ψηφιακή εκδήλωση, η φετινή Hannover Messe υπηρέτησε δύο ρόλους: αποκάλυψε όχι μόνο το μέλλον της βιομηχανίας, αλλά και έδειξε πώς θα είναι οι εκθέσεις εφεξής».

«Η Hannover Messe Digital Edition παρουσίασε την καινοτόμο δύναμη των μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών μηχανημάτων και εταιρειών πληροφορικής. Ταυτόχρονα, έδειξε ότι η εμπορική έκθεση του μέλλοντος είναι υβριδική», δήλωσε ο Δρ Jochen Köckler, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Messe AG. «Μαζί με τους εκθέτες και τους συνεργάτες μας, καταφέραμε να ενισχύσουμε τη βασική μάρκα της πιο σημαντικής βιομηχανικής έκθεσης στον κόσμο: καινοτομία, έμπνευση και δικτύωση στην εποχή του βιομηχανικού μετασχηματισμού - αυτό σημαίνει η Hannover Messe», πρόσθεσε ο ο Δρ Jochen Köckler.

Σημειώνεται ότι, ήδη από τις 19 Απριλίου, όλο το περιεχόμενο της Hannover Messe Digital Edition είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση www.hannovermesse.com. «Τα ενδιαφερόμενα μέρη, που έχασαν τη ζωντανή εβδομάδα, μπορούν να εγγραφούν για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους εκθέτες και τα προϊόντα και να παρακολουθήσουν τις βασικές εκδηλώσεις και τις συζητήσεις των πάνελ on demand».

Η επόμενη Hannover Messe θα ανοίξει τις πύλες τις από τις 25 έως τις 29 Απριλίου 2022 με τιμώμενη χώρα την Πορτογαλία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή του στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνεί με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019, καθώς και να επισκέπτεται τις ιστοσελίδες german-fairs.gr και hannovermesse.de.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr