NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έως τις 29 Απριλίου η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα Villa Awards 2021

Έως τις 29 Απριλίου η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα Villa Awards 2021

Στις 29 Απριλίου ολοκληρώνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Villa Awards 2021, τα βραβεία που έρχονται να αναδείξουν τις κορυφαίες βίλλες και τους κορυφαίους villa agents σε όλη την Ελλάδα.

Τις υποψηφιότητες αξιολογεί κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από δημοσιογράφους, αρχιτέκτονες, luxury travel specialists και εκπροσώπους του travel business & lifestyle. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη.

Τη σημασία των βραβείων αυτών για τον κλάδο του τουρισμού επισημαίνουν δύο από τα μέλη της επιτροπής.

Η Τίτη Βελοπούλου, Δημοσιογράφος - Travel expert @idiscover.gr, αναφέρεται στην αυξανόμενη ζήτηση για luxury rentals αλλά και στα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων στα βραβεία:

«Μετά την επιτυχία των Greek Hotels of the Year και των Tourism Awards, έρχονται φέτος για πρώτη χρονιά τα Villa Awards να αναδείξουν τα κορυφαία villa rentals της χώρας! Σκοπός του νέου θεσμού είναι να υπογραμμίσει τη σημασία αυτού του τομέα του ελληνικού τουριστικού χάρτη, αξιολογώντας τις υποψηφιότητες πάντα με γνώμονα την καινοτομία, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, την αυθεντικότητα και την ταξιδιωτική εμπειρία που υπόσχονται στον επισκέπτη.

H όλο και αυξανόμενη ζήτηση για luxury rentals είναι μια σχετικά νέα τάση που ενισχύεται διαρκώς, πόσω μάλλον στην περίοδο της πανδημίας. Άλλωστε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί μια βίλλα; Κυρίως η ιδιωτικότητα και η αποκλειστικότητα που δίνουν στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται στο σπίτι τους, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου.

Από μια rustic mountain villa και μια high tech urban κατοικία, μέχρι μια υπερπολυτελή βίλλα σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό, ένα είναι σίγουρο: η ανάδειξη της καλύτερης σε κάθε κατηγορία θα δυσκολέψει το έργο της κριτικής επιτροπής. Καλή επιτυχία σε όλους»!

Ο Γιώργος Μαθιουδάκης, Landscape Architect & Urban Designer Livingscapes_Mathioudakis+Associates, υπογραμμίζει τη σημασία της αρχιτεκτονικής: «Σε κάθε κατάλυμα, η αρχιτεκτονική και η αρχιτεκτονική τοπίου δημιουργούν έναν ‘μικρόκοσμο’ αποτελούμενο από μοναδικά, ξεχωριστά στοιχεία. Τα Villa Awards έρχονται να αναδείξουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε luxury rental και να τα προβάλλουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους δυνητικούς πελάτες αλλά και ανθρώπους της αγοράς του τουρισμού . Ένα βραβείο έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία καθώς επιβραβεύει τον άνθρωπο που γέννησε την ιδέα του χαρακτήρα του καταλύματος και του δίνει την ώθηση ώστε να συλλάβει και να δημιουργήσει νέους, μοναδικούς μικρόκοσμους».

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων στα Villa Awards θα ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων (www.villaawards.gr) για περισσότερες πληροφορίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr