NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 30/01-02/02/2022 η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ ISM της Κολωνίας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 30/01-02/02/2022 η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ ISM της Κολωνίας

Από 30 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2022 ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM 2022, μετά από απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σημειώνεται ότι η περίοδος για πρόωρες κρατήσεις εκθεσιακού χώρου σε προνομιακή τιμή στη διεθνή διοργάνωση θα διαρκέσει μέχρι 30.04.2021.

Η ISM, μετά από πολλούς μήνες αποκλειστικά ψηφιακών συναντήσεων και εκδηλώσεων, στις οποίες επέμεινε λόγω της πανδημίας, θα υποδεχθεί το 2022 και πάλι διά ζώσης τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου καθώς και τους δεκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 76 χώρες και περίπου 38.000 επισκέπτες συμμετέχουν στην ISM, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς κόμβους και πλατφόρμα καινοτομίας για τη βιομηχανία των ζαχαρωδών. Δυναμική αποδεικνύεται και η παρουσία Ελλήνων εκθετών τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έκθεση. Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 50 εταιριών σε εκθεσιακή επιφάνεια 1.300 τ.μ., η Ελλάδα κατατάσσεται στο TOP 10 των χωρών που συμμετέχουν στην ISM.

Σε συνδυασμό με την ProSweets Cologne, τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση Προμηθευτών για τη Βιομηχανία Ζαχαρωδών και Σνακ, η ISM καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, στο e-mail koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης ism-cologne.com.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr