NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ManpowerGroup Ελλάδας: Στην 4η θέση της λίστας «Best Workplaces Hellas 2021»

ManpowerGroup Ελλάδας: Στην 4η θέση της λίστας «Best Workplaces Hellas 2021»

Η ManpowerGroup Ελλάδας αναδεικνύεται στην κορυφαία πεντάδα της κατάταξης «Best Workplaces Hellas 2021» καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κατηγορία «50-250 εργαζόμενοι» σύμφωνα με την ετήσια, ανεξάρτητη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι εργαζόμενοι της ManpowerGroup Ελλάδας αισθάνονται ότι το ομαδικό πνεύμα και το φιλικό περιβάλλον αποτελούν στοιχεία που συντελούν σε μια ευχάριστη εργασιακή καθημερινότητα αλλά και στην εποικοδομητική προσπάθεια όλων για την επίτευξη των στόχων. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ManpowerGroup τονίζουν το ψηλό αίσθημα ευθύνης που καταδεικνύει ο οργανισμός απέναντι τους σε σχέση με την κρίση της Covid-19. Τονίζουν το γνήσιο ενδιαφέρον του οργανισμού για την ασφάλεια τους και την αποτελεσματική υποστήριξη των αναγκών τους με όλα τα μέσα.

Η συγκεκριμένη αναγνώριση υπογραμμίζει «την προσήλωση της ManpowerGroup Ελλάδας στο πιο σημαντικό της πλεονέκτημα, τους Ανθρώπους της». Οι θετικές απόψεις των εργαζομένων της για το επίπεδο του ομαδικού πνεύματος, της αξιοπιστίας και του σεβασμού που κυριαρχούν στον οργανισμό μας, επιβεβαιώνουν ότι «οι προσπάθειες του οργανισμού είναι στην σωστή κατεύθυνση και την αυριανή επιτυχή πορεία της».

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης «Θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους μας και να τους αφιερώσω την διάκρισή μας καθώς είναι εκείνοι που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και δέσμευση για να οδηγήσουν την Εταιρεία μας στην κορυφή. Τις αξίες του ομίλου μας οι οποίες συνοψίζονται μέσα από το τρίπτυχο Άνθρωποι, Γνώση, Καινοτομία, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ακολουθούμε ως πυξίδα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr