NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η eBay εξετάζει την αποδοχή κρυπτονομισμάτων στις αγορές - Ερευνά τα NFTs

Η eBay εξετάζει την αποδοχή κρυπτονομισμάτων στις αγορές - Ερευνά τα NFTs

Η eBay είναι ανοιχτή στη δυνατότητα αποδοχής κρυπτονομισμάτων ως μεθόδου πληρωμής στο μέλλον.

Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών έχει αρχίσει να δέχεται ψηφιακά νομίσματα ως μέθοδο πληρωμής, μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που είχε αποφευχθεί από τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για χρόνια, ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν mainstream.

Η Tesla δέχεται ήδη bitcoin ως πληρωμή για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά της, ενώ ο γίγαντας των πληρωμών PayPal άρχισε πέρυσι να επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα, χρησιμοποιώντας τα διαδικτυακά πορτοφόλια της.

«Εξετάζουμε πάντα τις πιο σχετικές μεθόδους πληρωμής και θα συνεχίσουμε να τις αξιολογούμε στο μέλλον. Δεν έχουμε άμεσα σχέδια, αλλά τα κρυπτονομίσματα είναι κάτι που παρακολουθούμε», ανέφερε η eBay σε δήλωσή προς το Reuters.

Σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Διευθύνων Σύμβουλος Jamie Iannone είπε ότι η αποδοχή ψηφιακού νομίσματος ήταν μια επιλογή που εξετάζει η εταιρεία.

Η eBay δήλωσε ότι εξετάζει και «πολλούς τρόπους» για να μπει στο χώρο του NFT. Τα NFTs, ένας τύπος ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου στο blockchain, έχουν παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη, με έργα τέχνης NFT να πωλούνται για εκατομμύρια δολάρια.

«Εξετάζουμε ευκαιρίες για το πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε (NFTs) στο eBay με έναν εύκολο τρόπο», δήλωσε ο Iannone στο CNBC. «Ό, τι είναι συλλεκτικό υπάρχει στο eBay για δεκαετίες και θα συνεχίσει να ισχύει για τις επόμενες δεκαετίες.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr