NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΟΠΑ - ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2021 στις 25- 28 Μάιου 2021

ΟΠΑ - ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2021 στις 25- 28 Μάιου 2021
06_05_2021 | 13:20 06_05_2021 | 13:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Παιδεία - Νεολαία

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών με φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 18η συνεχή χρονιά την Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International. Το Career Fair θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2021 διαδικτυακά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.).

Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

Χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr, Global Sustain και kariera.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr