NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Twitter προσφέρει τη δυνατότητα δωρεών σε χρήστες της πλατφόρμας

Το Twitter προσφέρει τη δυνατότητα δωρεών σε χρήστες της πλατφόρμας

Με την ονομασία «Tip Jar», το Twitter παρουσίασε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να υποστηρίξουν λογαριασμούς, πέρα ​​από τους συνηθισμένους μηχανισμούς, όπως τα follow και retweet.

Το Twitter λέει ότι έχει δει πως τα άτομα που γίνονται viral στην πλατφόρμα συνήθως συνδέουν με τους λογαριασμούς τους στο PayPal ή στο Venmo, έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν δωρεές. Μερικοί περιλαμβάνουν επίσης αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ τους. Το Tip Jar έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες μια πιο απλοποιημένη προσέγγιση για την παροχή και λήψη δωρεών.

Η λειτουργία Tip Jar μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μενού επεξεργασίας προφίλ και θα είναι διαθέσιμη ως κουμπί δίπλα στο Follow. Το Twitter υποστηρίζει επί του παρόντος πληρωμή μέσω Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal και Venmo, αλλά αναφέρει ότι η διαθεσιμότητα μπορεί να εξαρτάται από την περιοχή. Οι χρήστες Android μπορούν επίσης να παρέχουν δωρεές μέσω του Twitter Spaces.

Από τώρα, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Twitter στα Αγγλικά σε Android ή iOS μπορεί να προσφέρει δωρεές σε επιλεγμένους λογαριασμούς. Αυτοί οι λογαριασμοί περιορίζονται προς το παρόν σε ορισμένους δημιουργούς, δημοσιογράφους, ειδικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το Twitter λέει ότι σκοπεύει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα σύντομα και να προσθέσει επίσης υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr