NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Podcast και playlists: Το Netflix «ψάχνεται» με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Podcast και playlists: Το Netflix «ψάχνεται» με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Σε μια έρευνα που στάλθηκε σε χρήστες της πλατφόρμας, το Netflix εξετάζει το ενδιαφέρον που υπάρχει από νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων podcast, λιστών αναπαραγωγής που θα δημιουργούν οι χρήστες, how-tos και άλλα.

«Το N-Plus είναι ένας μελλοντικός διαδικτυακός χώρος όπου θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα σόου του Netflix που σας αρέσουν και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά», ανέφερε η έρευνα.

Εκπρόσωπος της Netflix είπε ότι η έρευνα αποτελεί μέρος των τακτικών προσπαθειών για δημοσκόπηση του κοινού σε πράγματα που εξερευνά η εταιρεία, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να μοιραστεί προς το παρόν.

Το Netflix έχει δημιουργήσει εδώ και πολύ καιρό συνεντεύξεις, podcast και άλλο υποστηρικτικό περιεχόμενο για να προωθήσει το περιεχόμενο του, και το μοιράζεται μέσω του YouTube, του Instagram και άλλων πλατφορμών.

Παραδείγματα για αυτό περιλαμβάνουν τον λογαριασμό Netflix Family Instagram ή το Strong Black Lead Twitter. Η έρευνα δείχνει τώρα ότι η εταιρεία μπορεί να επεκτείνει αυτές τις προσπάθειες, προσθέτοντας ορισμένα επιπλέον κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Ένα χαρακτηριστικό που αναφέρεται είναι η δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής, έτσι ώστε οι χρήστες του N-Plus να μπορούν να δημιουργούν λίστες με τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και να τις δημοσιεύουν στο διαδίκτυο ή να τις μοιράζονται με φίλους.

Η ιδέα της λίστας αναπαραγωγής επεκτείνεται επίσης στη μουσική, όπου η έρευνα ρωτά πώς θα νιώθουν οι άνθρωποι αν το N-Plus προσφέρει όλη τη μουσική από μια τηλεοπτική εκπομπή και μπορούν να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής από αυτήν.

Το Netflix σκέφτεται επίσης να επηρεάζει το N-Plus την ανάπτυξη των τηλεοπτικών εκπομπών του. Μια ερώτηση αναφέρεται στη δυνατότητα των χρηστών να «μάθουν για μια προγραμματισμένη σειρά (προ-παραγωγή) και να επηρεάζουν την ανάπτυξή της με σχόλια, πριν ολοκληρωθεί η μαγνητοσκόπηση». Σκέφτεται, επίσης, να φιλοξενήσει κριτικές για τηλεοπτικές εκπομπές από χρήστες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr