NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βιολογικό Χωριό: Συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία, με τη σύναψη ομολογιακού δανείου

Βιολογικό Χωριό: Συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία, με τη σύναψη ομολογιακού δανείου
11_05_2021 | 11:36 11_05_2021 | 11:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Εμπόριο

​Η αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό» «συνεχίζει απρόσκοπτα την επιτυχημένη της πορεία», εκπονώντας ένα διευρυμένο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Μαΐου, η εταιρεία προχώρησε στην έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους €9.570.000, που εκδόθηκε με σκοπό την εξασφάλιση νέων κεφαλαίων για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής, αλλά και επέκτασης στο εξωτερικό.

Η έκδοση του ομολογιακού εκτός από τη χρηματοδότηση νέων επιχειρηματικών κινήσεων, θα υποστηρίξει τη δημιουργία υποδομών για την υποστήριξη του διευρυμένου δικτύου.

Το «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό», όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση, «εδώ και 13 χρόνια ως ηγέτης ενός κλάδου που ακόμη βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο στη χώρα μας, διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών τροφίμων, οικολογικών ειδών προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης, ενώ παρέχει και στους πιο απαιτητικούς πελάτες προϊόντα διεθνούς κουζίνας, ειδικής διατροφής (vegan, gluten free, sugar free), υπερτροφές και συμπληρώματα διατροφής δίνοντάς τους την επιλογή για μια πιο υγιεινή και ποιοτική διατροφή».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr