NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΘΕΡΜΟΙΛ: Στόχος η δημιουργία 45 επιπλέον μονάδων franchise - 10 στην Αθήνα

ΘΕΡΜΟΙΛ: Στόχος η δημιουργία 45 επιπλέον μονάδων franchise - 10 στην Αθήνα

Η ΘΕΡΜΟΙΛ με διαδρομή 35 ετών στον ευρύτερο χώρο διακίνησης και εμπορίας πετρελαιοειδών και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, «ξαναμπαίνει» στο παιχνίδι της ανάπτυξης με οργάνωση, προγραμματισμό, νέα προϊόντα και νέες καινοτόμες υπηρεσίες που σύντομα θα γνωρίσει στους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα περισσότερα από 100 ιδιαίτερα εξειδικευμένα στελέχη που παρέχουν υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ και αξιόπιστο πελατολόγιο, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων (βυτιοφόρων) και εγκαταστάσεις χονδρικής πώλησης πετρελαίου.

Σήμερα οι υπηρεσίες της ΘΕΡΜΟΙΛ παρέχονται σε Αθήνα, Κορωπί, Πειραιά, Πάτρα, Χαλκίδα, μ’ ένα δίκτυο franchise το οποίο σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας και νέα επενδυτικά προϊόντα. Η επέκταση του δικτύου αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής της εταιρείας, προσβλέποντας στη διεύρυνση της αλυσίδας με άμεσο στόχο δημιουργία 10 franchise στην Αθήνα, αλλά και πανελλαδικά με δημιουργία 45 επιπλέον μονάδων δικαιόχρησης, με χρονικό ορίζοντα την τριετία.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «το franchise, ειδικά σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχει "επιβάλλει" η πανδημία του κορωνοϊού, αποτελεί μια δυναμική και συμφέρουσα προοπτική, που διευρύνει το επιχειρηματικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας συγχρόνως στους υποψήφιους επιχειρηματίες δικαιοδόχους μια δραστηριότητα που "επωφελείται" από το brand name, την εικόνα και τη φήμη μιας επιχείρησης που υπάρχει, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται με επιτυχία στην αγορά.

Οι υποψήφιοι franchisees της ΘΕΡΜΟΙΛ θα συναντήσουν μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα επενδυτική πρόταση, γρήγορης χρηματοοικονομικής απόσβεσης, με κυριότερα χαρακτηριστικά τη γκάμα των προσφερομένων υπηρεσιών από τη μητρική εταιρεία, όπως συνεχή εκπαίδευση, αποκλειστικότητα στην περιοχή τους, συμμετοχή σε κεντρική και τοπική διαφήμιση, καθώς και την συνεχή και πλήρη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr