NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Παραιτήθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs μετά από επενδύσεις στο Dogecoin

Παραιτήθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Goldman Sachs μετά από επενδύσεις στο Dogecoin
12_05_2021 | 13:49 12_05_2021 | 13:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Ένας ανώτερος διευθυντής της Goldman Sachs στο Λονδίνο παραιτήθηκε από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα αφού κέρδισε εκατομμύρια από επενδύσεις σε Dogecoin, το κρυπτονόμισμα του οποίου η αξία έχει αυξηθεί περισσότερο από 1.000% φέτος.

Πηγές από το City ανέφεραν στον Guardian ότι ο Aziz McMahon, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής πωλήσεων αναδυόμενων αγορών, παραιτήθηκε από την τράπεζα, αφότου κέρδισε χρήματα από την επένδυση στο ψηφιακό νόμισμα.

Βασισμένο σε ένα meme στο Διαδίκτυο, το κρυπτονόμισμα είδε την αξία του να αυξάνεται πάνω από 0,72 $ έναντι του δολαρίου την περασμένη εβδομάδα, εν αναμονή της εμφάνισης του Elon Musk στην τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live.

Λίγα είναι γνωστά για το πόσα χρήματα έβγαλε ο McMahon από την επένδυση στο Dogecoin. Ο τραπεζίτης, ο οποίος εργάζεται στη Goldman Sachs για 14 χρόνια, δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό. Ωστόσο, πηγές δήλωσαν ότι πιστεύεται πως αυτό αφορά σε ένα σημαντικό ποσό.

Πιστεύεται ότι ο Aziz κέρδισε τα χρήματα επενδύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό και δεν συμμετείχε σε εμπορία κρυπτονομισμάτων για την Goldman Sachs.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr