NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Θεσσαλονίκη σε πολυσέλιδο αφιέρωμα στο πολωνικό National Geographic Traveler

Η Θεσσαλονίκη σε πολυσέλιδο αφιέρωμα στο πολωνικό National Geographic Traveler

Με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Απριλίου, το πολωνικό National Geographic Traveler συστήνει την Θεσσαλονίκη στο τουριστικό κοινό της Πολωνίας προτρέποντας το να την επισκεφθεί.

Στο εκτενές τετρασέλιδο άρθρο που υπογράφει η έγκριτη Πολωνή δημοσιογράφος Aga Zawistowska, η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως η «πολιτιστική & γαστρονομική πρωτεύουσα» της Ελλάδας, η «χαλαρή» πόλη στην οποία ο καφές για τον επισκέπτη μετατρέπεται σε απόλαυση κάνοντας βόλτα στο λιμάνι της. Η δημοσιογράφος συστήνει τη Θεσσαλονίκη στο πολωνικό κοινό εστιάζοντας στα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της, στην μακραίωνη ιστορία της αλλά και την πλούσια κουλτούρα της στη γαστρονομία και τις τέχνες.

Το ρεπορτάζ, το οποίο εμπλουτίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πραγματοποιήθηκε μετά από επαφές της κυρίας Zawistowska με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης που της παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την υλοποίηση του.

Το πολωνικό τουριστικό κοινό «αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και αυτό αποτυπώνεται στην - εδώ και πάνω από μία δεκαετία - σταθερά υψηλή θέση της Πολωνίας στις εθνικότητες που επισκέπτονται την πόλη μας». Παράλληλα, η επικείμενη έναρξη τριών νέων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας LOT, εθνικού αερομεταφορέα της Πολωνίας, από το Ποζναν, το Κατοβίτσε και το Γκντανσκ προς τη Θεσσαλονίκη το φετινό καλοκαίρι, δημιουργεί αισιοδοξία ότι, παρά τις αντιξοότητες, οι Πολωνοί επισκέπτες θα είναι και πάλι μέσα στις εθνικότητες που θα «στηρίξουν» την τουριστική κίνηση της περιοχής μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr