NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η H&M προσφέρει δωρεάν κοστούμια σε όσους περνούν συνέντευξη για δουλειά

Η H&M προσφέρει δωρεάν κοστούμια σε όσους περνούν  συνέντευξη για δουλειά

Η H&M παρουσίασε και επίσημα ένα νέο πρόγραμμα 24ωρης ενοικίασης κοστουμιών, «που δίνει στον μέσο άντρα την ευκαιρία να ντύσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις μεγάλες στιγμές».

Η δωρεάν ενοικίαση κοστουμιών απευθύνεται σε νεαρούς άνδρες που βρίσκονται στο «κυνήγι» μιας θέσης εργασίας, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν τα μέσα να αγοράσουν το δικό τους κοστούμι ή αξεσουάρ επαγγελματικής ένδυσης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα, αλλά έφτασε και στις ΗΠΑ από τις 13 Μαΐου. Η H&M επιτρέπει σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν στον ιστότοπό της για να κάνουν κράτηση για το κοστούμι τους.

Το σετ είναι πλήρες, με πουκάμισο, γραβάτα και μαντήλι. Η H&M παρέχει την επιλογή παράδοσης του κουστουμιού στην πόρτα του ενδιαφερόμενου ή παραλαβή από τα καταστήματα της.

Η H&M, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ελπίζει να βοηθήσει τους νεαρούς άνδρες «να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό πριν ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό». Με το πρόγραμμα ONE / SECOND / SUIT H&M, το brand τονίζει πως επενδύει στην πρώτη εντύπωση και ενισχύει την εμπιστοσύνη.

Μόλις το κοστούμι φτάσει στα χέρια του ενοικιαστή, έχει 24 ώρες να το φορέσει, προτού το στείλει πίσω.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr