NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ξεκινάει ο νέος κύκλος upskilling σεμιναρίων για τους εργαζόμενους σε εστίασης και τουρισμό

Ξεκινάει ο νέος κύκλος upskilling σεμιναρίων για τους εργαζόμενους σε εστίασης και τουρισμό

Στον νέο κύκλο του HoReCa Empowered (31/05-4/06) , που υλοποιείται από την Coca - Cola Τρία Έψιλον και την Coca - Cola Hellas και με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν μέσω live digital sessions από εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς σε δεξιότητες απαραίτητες για τη νέα εποχή του κλάδου.

HoReCa Empowered - Το Πρόγραμμα

31/05-18:00 (1h) - Nolan: Αn Entrepreneurial Success Story: Μάθε την ιστορία πίσω από το Nolan μέσα από τα μάτια του Κώστα Πισιώτη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Nolan & Proveleggios & ιδρυτικού μέλους της ομάδα Nolanverse.

1/6 - 17:30 (1h) - The Art of Making Coffee: Όλη η σωστή διαδικασία για την παραγωγή διαφορετικών ειδών καφέ με έξυπνες συμβουλές και tips από τον Σάββα Πετρούτσο, Coffee Expert της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

1/6 - 19:00 (1,5h) - Bar Management: Equipment & Cocktails Techniques: Tι απαιτείται από θέμα εξοπλισμού για να στηθεί ένα bar, πως πρέπει να προετοιμάζει ένας barman το πόστο του πριν από τη βάρδια του, παραγωγή 3-4 βασικών cocktails με τις σωστές αναλογίες αλλά και έξυπνες πρακτικές Zero Waste Management από τον Σπύρο Κερκύρα, Bar Consultant και Owner της Bar Solutions.

2/6 - 18:00 (1h) - Digital Marketing: Social Selling: Είτε έχεις τουριστική επιχείρηση, είτε εργάζεται στον τουρισμό, είτε σκέφτεσαι το επαγγελματικό σου μέλλον στον τουριστικό κλάδο, θα χρειαστείς Social Selling Skills για να προχωρήσεις. Με άλλα λόγια, θα χρειαστείς τη βοήθεια, του Φάνη Ρήγα, ιδρυτή της Accelerate Growth για να μάθεις πως να αξιοποιήσεις τα προσωπικά Social Media Accounts σου, για να βρεις τα άτομα εκείνα με τα οποία θα ήθελες να συνεργαστείς και να τους επηρεάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου δώσουν την ευκαιρία που ζητάς.

2/6 - 19:30 (1.15h) - Project Management Fundamentals: Πως οργανώνεις ένα project, την ομάδα σου, τους εργαζόμενούς σου; Πως μπορεί όλη η ομάδα να γίνει πιο παραγωγική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Ποιοι είναι οι βασικοί μέθοδοι και τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε όταν ορίζουμε ένα project και τα επιμέρους tasks στο διαθέσιμο χρόνο και γενικά πως μπορούμε να θέσουμε καλύτερα θεμέλια στην ομάδα μας ώστε να δουλεύουμε πιο... ανθρώπινα. Μάθε τα πάντα από τη Multidisciplinary Designer, Λένα Λέκκου.

3/6 - 17:30 (1,5h) - Πως να αναπτύξεις μια επιτυχημένη επαγγελματική ταυτότητα; Τι ορίζουμε ως personal brand ή διαφορετικά «προσωπική μάρκα»; Πως μπορούμε πρακτικά να διαμορφώσουμε την προσωπική μας μάρκα, ποια είναι τα κυριότερα μέσα για την προβολή μας αλλά και ποιες είναι οι πρακτικές συμβουλές για μία επιτυχημένη συνέντευξη; H Κωνσταντίνα Γρηγορίου, Hiring Solutions Manager του Kariera.gr, έχει τις απαντήσεις.

3/6 - 19:30 (1,5h) - Digital Marketing: Content & Community Management: Το σεμινάριο εστιάζει στον ρόλο και στις αρμοδιότητες ενός Content & Community Manager σε μια HoReCa επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν tips για την παραγωγή ελκυστικού περιεχομένου και τεχνικές για την προώθηση της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο. Επίσης, θα μάθουν πως μπορούν να δημιουργήσουν χρήσιμο και ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους ακολούθους των σελίδων τους και των SoMe καναλιών τους. Τέλος, θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο. Με τη Φωτεινή Βαβίτσα, Instructor στη Socialinnov.

4/6 - 18:00 (1h) - Essential Soft Skills for Hospitality and Tourism Careers: Τι είναι και πως διαφοροποιούνται τα Soft σε σχέση με τα Hard Skills, γιατί τα χρειαζόμαστε και πως μπορούμε να τα κατακτήσουμε; Ποια Soft Skills είναι αναγκαία και σε ποιους επαγγελματικούς ρόλους μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία και να αξιοποιηθούν μέσα σε ένα ξενοδοχείο ή μια τουριστική επιχείρηση; Με τη Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Γενική Διευθύντρια του BCA.

O νέος κύκλος Του HoReCa Empowered προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης:

  • 1 Group Mentoring για 15 άτομα από τον Κώστα Πισιώτη, συνιδιοκτήτη των εστιατορίων Νolan & Proveleggios και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Nolanverse
  • 10 Mentoring Sessions
  • 15 Career Management Sessions
  • 20 Υποτροφίες για το Social Selling Academy
  • 25 Υποτροφίες για το Coding School «Python for Beginners»
  • 8 Υποτροφίες για το 2ημερο σεμινάριο Soft Skills από το BCA
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr