NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο επεισόδιο Marketing in Practice: Αποφασιστικότητα & επιχειρηματική́ «επιμονή»

Νέο επεισόδιο Marketing in Practice: Αποφασιστικότητα & επιχειρηματική́ «επιμονή»

Οι επιχειρηματίες σήμερα καλούνται να συνδυάσουν πολλά και διαφορετικά προσωπικά χαρακτηριστικά για να μπορέσουν να Ηγηθούν των ομάδων τους και να χαράξουν μια στρατηγική για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Οι σπουδές δίνουν τις βασικές γνώσεις διοίκησης αλλά τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά και οι δεξιότητες που κάνουν την διαφορά καλλιεργούνται με τον χρόνο, τις εμπειρίες και την οξυδέρκεια του καθενός. Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο σύγχρονος επιχειρηματίας είναι η αποφασιστικότητα και η επιμονή.

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια Αρετή Τσινού, συζητούν για την αποφασιστικότητα και την επιμονή ως αρετές για μια επιτυχημένη επιχειρηματικότητα.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: - Πως έχει επηρεάσει ο Covid19 την ανθρώπινη συμπεριφορά; - Πως αυτή η συμπεριφορά μπορεί να γίνει εμπόδιο για την επαγγελματική μας εξέλιξη; - Τι θα αφήσει πίσω ο Covid19 στις ψυχές και το μυαλό μας; - Ποια η διαφορά επιμονής και αποφασιστικότητας; - Ποια τα χαρακτηριστικά ενός αποφασιστικού ανθρώπου; - Πως μπορούν η αποφασιστικότητα και η επιμονή βοηθήσουν έναν επιχειρηματία; - Υπάρχει ένα όριο μέχρι το οποίο πρέπει να επιμένουμε - ;Πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την αποτυχία; - Πως μπορούμε να βάζουμε στην άκρη τα αρνητικά συναισθήματα που γεννά η αποτυχία; - Πως μπορούμε να γίνουμε πιο αποφασιστικοί; και πολλά άλλα.

Παράλληλα o Επιχειρηματίας - Ιδιοκτήτης Αλυσίδας Ακουστικών Βαρηκοΐας Χρήστος Μουζής, μας εξηγεί στην πράξη πώς η αποφασιστικότητα και η επιχειρηματική επιμονή στην πράξη. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 9 χαρακτηριστικά του επιτυχημένου επιχειρηματία.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού - επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 130 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 5 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 21.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο 17.30 και Κυριακή 20.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή 17.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή 18.30, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Δράμα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Σαμοθράκη και Θάσο) κάθε Κυριακή και Πέμπτη 19.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα 23.00 και Παρασκευή 18.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή 20.30 και Κυριακή 13.00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr