NEWSFLASH...
Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

DEGIRO: Η ασφαλής λύση στο online trading

DEGIRO: Η ασφαλής λύση στο online trading
20_05_2015 | 12:18 15_11_2016 | 12:33

Κατά την τελευταία δεκαετία οι διαδικτυακές συναλλαγές χρηματιστηριακών προϊόντων παρουσιάζουν μια εξαιρετική αύξηση της δημοτικότητας τους καθώς αποτελούν ένα γρήγορο, εύκολο, ασφαλή και λιγότερο δαπανηρό τρόπο για τους επενδυτές να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι χρηματοπιστωτικές αγορές ανά τον κόσμο.

Οι Έλληνες επενδυτές αντέδρασαν στο online trading με πολύ θετική διάθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της διαδικτυακής χρηματιστηριακής εταιρείας DEGIRO, όπου κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει ορισμένα πλεονεκτήματα όπου άλλες αντίστοιχες εταιρείες δεν προσφέρουν.

Διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της DEGIRO, οι Έλληνες πελάτες μας μπορούν να επενδύουν, όχι μόνο στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και την αγορά των ΗΠΑ αλλά και στα χρηματιστήρια του Χονγκ Κονγκ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας καθώς επίσης και σε διάφορες άλλες αγορές ανά την υφήλιο. Η DEGIRO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων που περιλαμβάνει μετοχές, ομόλογα, συμβόλαια μελλοντικής, εκπλήρωσης, δικαιώματα προαίρεσης, warrants, προϊόντα με μόχλευση και διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETFs). Λόγω των ανωτέρω, οι επενδυτές της DEGIRO μπορούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλάκιού.

Απολυτή ασφάλεια

DEGIRO κατάφερε να αμβλύνει τους τοπικούς κινδύνους, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί από μια ενδεχομένη επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα. Επιπλέον η δομή της είναι πολύ καλά σχεδιασμένη με σκοπό να διατηρεί τις επενδύσεις των πελατών της ασφαλείς καθώς κρατάει τα κεφάλαια τους σε μια ξεχωριστή νομική οντότητα, με τους πιθανούς πιστωτές να μην έχουν καμία αξίωση πάνω σε αυτά. Η εταιρεία λειτουργεί υπό την αυστηρή επίβλεψη της Ολλανδικής Αρχής για Χρηματοοικονομικές Αγορές (AFM), ενώ οι κεφαλαιακές της απαιτήσεις καθορίζονται από την Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα (DNB). Η εταιρία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 16 Ευρωπαϊκές χώρες και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την οδηγία MiFID (κοινοτική οδηγία για αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων).

Οι χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς

Ένας επενδυτής μπορεί να εξοικονομήσει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων με την επιλογή του σωστού παρόχου χρηματιστηριακών υπηρεσιών. Η DEGIRO καθίσταται ως η καλύτερη επιλογή καθώς υπερνικά τον ανταγωνισμό προσφέροντας τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, ισοδύναμες με εκείνες που παρέχονται στους θεσμικούς επενδυτές. Η DEGIRO είναι έως 98% φθηνότερη σε συναλλαγές στις ΗΠΑ και κατά μέσο όρο 84% φθηνότερη γενικά πετυχαίνοντας τόσο χαμηλές χρεώσεις, λόγω των οικονομικών κλίμακας και χάρη στην πρωτοπόρο και καινοτόμο υποδομή της.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και για το ενδεχόμενο να γίνετε πελάτης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr