NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Χρυσό βραβείο για την Mindhaus στα Tourism Awards 2021

Χρυσό βραβείο για την Mindhaus στα Tourism Awards 2021

Η Mindhaus, κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία «εταιρική ταυτότητα / διαχείριση εταιρικής φήμης / branding» για τη στρατηγική brand του Amada Colossos Resort στον αναγνωρισμένο θεσμό των Tourism Awards που επιβραβεύουν σταθερά τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του τουρισμού υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Mindhaus σχεδίασε και ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το brand Amada Colossos Resort. Η στρατηγική αυτή αφορούσε στην επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην αγορά - μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του, ύψους 50 εκ. ευρώ – και πρόβαλλε το σύγχρονο όραμα του ιδιοκτήτη, αναδεικνύοντας τις αξίες της γενναιοδωρίας, της αυθεντικότητας και της εμπιστοσύνης, τόσο ως προς τους επισκέπτες, όσο και ως προς τους συνεργάτες και εργαζόμενους.

Η Unlimited Creativity αποτύπωσε τη νέα στρατηγική σε ένα ολοκληρωμένο Brand Book, ακολουθώντας την τεχνική του storytelling και φιλοτέχνησε νέα οπτική ταυτότητα με εφαρμογή σε print & digital assets (website, social media), merchandising & environmental branding.

Ο επανασχεδιασμός της επίσημης ιστοσελίδας του ξενοδοχείου βασίστηκε στη στρατηγική και τις κατευθυντήριες γραμμές του brand και υλοποιήθηκε από το digital agency, Curious Ahead.

Ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της Mindhaus, δήλωσε «Η στρατηγική ανάπτυξη ενός brand και ενός επώνυμου τουριστικού προϊόντος αποτελεί παράγοντα αύξησης των απευθείας κρατήσεων καθώς και ενίσχυσης του customer loyalty. Η δύσκολη συνθήκη της πανδημίας απαιτεί, αλλά και επιβεβαιώνει και τα δύο. Είναι τιμή για εμάς αυτή η διάκριση που επιβραβεύει τη δουλειά μας για το Amada Colossos Resort».

Η Βασιλική Πέππα, Creative Director της Unlimited Creativity δήλωσε «Στόχος για εμάς ήταν να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό storytelling και οπτική ταυτότητα για το Amada Colossos Resort, αναδεικνύοντας τη νέα στρατηγική και τις αξίες του μέσα από ιστορίες, αρώματα και εικόνες εμπνευσμένα όλα από την πολιτιστική κληρονομιά και την πλούσια τοπική βλάστηση. Είμαστε ευτυχείς που το έργο μας αυτό αποτέλεσε την αρχή σε μια από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει και περήφανοι που διακρίθηκε σε έναν τέτοιο θεσμό».

Ο Άρης Σουλούνιας, CEO Colossos SA, Αντιπρόεδρος ΞΕΕ δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή. Επιβραβεύει την επενδυτική μας επιλογή, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία με τη Mindhaus, την Unlimited Creativity και τη Curious Ahead. Πιστεύουμε και επιβεβαιωνόμαστε ότι η στρατηγική ανάπτυξη ενός επώνυμου προϊόντος φέρνει σημαντικά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr