NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κύκνος ΑΕ: Παγκόσμια διάκριση για 4 προϊόντα στα Superior Taste Awards 2021

Κύκνος ΑΕ: Παγκόσμια διάκριση για 4 προϊόντα στα Superior Taste Awards 2021

Τέσσερα από τα προϊόντα της Κύκνος Α.Ε., της πρώτης κονσερβοποιίας στην Ελλάδα απέσπασαν βραβεία ανώτερης γεύσης στα Superior Taste Awards 2021 του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Τοματοπολτός διπλής Συμπύκνωσης» απέσπασε την μέγιστη διάκριση ως εξαιρετικό προϊόν με 3 Αστέρια και τα προϊόντα «Τριμμένες Τομάτες στην γυάλινη φιάλη», «Σάλτσα Τομάτας με Φέτα και Ρίγανη» και «Σάλτσα τομάτας με ελιές Καλαμών» απέσπασαν την αμέσως επόμενη διάκριση ως αξιοσημείωτα προϊόντα με 2 Αστέρια.

Τα Superior Taste Awards είναι από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στον χώρο των τροφίμων και ποτών. Η αξιολόγηση των υποψηφίων προϊόντων γίνεται από κορυφαίους στον κόσμο Σεφ και Γευσιγνώστες με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής» χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο, ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη στη Διεθνή μέθοδο Ηδονικής Οργανοληπτικής Ανάλυσης. Τα προϊόντα προετοιμάζονται και σερβίρονται σύμφωνα με αυστηρό πρωτόκολλο που εξασφαλίζει τη μέγιστη αντικειμενικότητα. Η τελική βαθμολογία προκύπτει από τις επιμέρους βαθμολογίες σε κάθε ένα από τα 5 οργανοληπτικά κριτήρια που αξιολογούνται: Πρώτη Γευστική Εντύπωση, Όψη, Οσμή, Γεύση & Υφή.

Ο κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος, CEO της «Κύκνος Α.Ε.» δήλωσε «Η εν λόγω βράβευση πιστοποιεί έμπρακτα για μία ακόμη φορά την εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων της Κύκνος Α.Ε. και την υψηλή θέση που κατέχουν αυτά σε χιλιάδες νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Η διάκριση μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για νέες επιτυχίες και το 2021, έχοντας πάντα σαν βασικό μας στόχο την προσφορά προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης στους καταναλωτές, όπως συμβαίνει τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr